Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü DB'de bulunan degreeye silah ekleme hk.

Türk Lirası
0.00₺
Bendeki DB'de 20 degreeye kadar silahlar mevcut fakat 15DG'den sonra itemi ele alınca oyundan direkt atıyor. İtem yoktur diye düşünüyorum nasıl eklerim? Forumda böyle bir konuyu aradım fakat bulamadım eğer varsa atarsanız sevinirim

Merhaba clash alıyorsan data verileri eksik olmalı paylaşılmış bir database var ise forumda 20d ye kadar ekli ordan verileri çekebilirsin en basitinden yapmak gerekirse

Oyla 0
Hocam şimdi eski forumlara bakarken böyle bir forum gördüm:
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
15dg'ye weapon ekledim sorunsuz bir şekilde bsr bms bmt hepsini doğru yerleştirdim ama sadece 16dg olunca direkt kapanıyor.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
16 Degrees silahlarının, BSK (Bütünsel Sistem Kapsamı), BMS (Bütünsel Model Sistemi) veya BMT (Bütünsel Model Türleri) gibi sistemlerde eksik veya uyumsuz olabileceğini düşünüyorum. Bu tür sorunlarla karşılaşmamak için size bir önerim var: Isro data.pk dosyasını kullanmayı deneyebilirsiniz. Bu yöntem, eklediğiniz yeni silahların her türlü görünüme uyum sağlamasını ve daha güvenilir bir şekilde düzenlenmesini sağlar

Oyla 0
Hocam hallettim herkese teşekkürler, dosyaların ismini değiştirdikten sonra Blender üzerinden modeli açıp isim değiştirmem gerekiyormuş. Herkese iyi forumlar.

Oyla 0
Geri
Üst Alt