Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Dc verdirtme

deniz8

.
Türk Lirası
0.00₺
Herkese günaydın arkadaşlar, benim derdim atıyorum alchemyde sınır koyduk +5 diye 6 yapanlar oluyor ama oyuncu town atınca tekrar +5 e dönüyor ben bunu +6 yaptığında direk dc versin ve town atmadan hemen +5 e geri dönsün istiyorum ,bunu +limit prodecurüne nasıl yaptırabiliriz?

Bunu yardımcı programlar ile yaptırabilirsin örnek olarak multi tool 1.8 programı var google yazıp bulabilirsin.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Programı inceledim evet bu işlemi yaptırma imkanımız var ama sadece bu işlem için ekstra bir program kullanmak gereksiz gibi duruyor.

Evet guard ile de olabilir ama bu işlem bence guardlık kadar zor değildir diye düşünüyorum.

Bunu bende düşündüm ama prosedüre eklediğim vakit hiçbir etkisi olmuyor maalesef. :)
Bu işlemi stat scroll yada name change sc gibi yapsak sonuçta prosedürlerindeki mantık aynı gibi x scsini kullandığında direk dc ver komutunu x tabloda y değeri olunca dc vere çeviremez miyiz?

Geri
Üst Alt