Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Destek chskilleri hakkında yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan keeppp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

keeppp

.
Türk Lirası
0.00₺
4449.png

arkadaşlar serverımda skiller böyle ayarlı destek ch skillerinin hepsini eklesem dengeyi bozarmı veya hangilerini eklemeliyim destek ch skilleri olarak
ona göre bu konudan indirip ekleyecegim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
şimdiden teşekkürler

şöyle herkes yazsın tartışma olsun ona göre millet yazsın ekleyeceklerimi not alayayım ekleyeyim :D
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

arkadaşlar eu her serverda üstünmü sizce bunu merak ediyordum kime sorsam her serverda eu üstündür diyorlar ch eu orjinal skilleriylemi dengeli yoksa destek ch skilleri gereklimidir

Oyla 0
şöyle herkes yazsın tartışma olsun ona göre millet yazsın ekleyeceklerimi not alayayım ekleyeyim :D
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

arkadaşlar eu her serverda üstünmü sizce bunu merak ediyordum kime sorsam her serverda eu üstündür diyorlar ch eu orjinal skilleriylemi dengeli yoksa destek ch skilleri gereklimidir
Destek ch gereklidir bu konuya yazdigin seyleride ekle ekstra olarak pasif skillde ekliyebilirsin

Oyla 0
Geri
Üst Alt