Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Devkit DLL Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadirkoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
x32dbg Programı ile Devkit.dll yi açtım Venom Guardın Kurulum videosunu izlediğim şekilde Devkitin ip adresini güncelledim fakat şöyle bir sorunum var
Benim ip adresim 9 Haneden oluşuyor - x32dbg 10 Haneli ipleri kabul ediyor , 9 Haneli ip girdiğim zaman örnek : 192.164.6.38 (Sonuna 1 Ekliyor = 192.164.6.381 şeklinde Kaydediyor , Bende sonuna Boşluk koydum o şekilde kaydettim fakat bu seferde Sro_cliente enjecte edince client açılmıyor ve x32dbg Programı ile Editlediğim devkit.dll tekrardan editlenmiyor boşluk koyduğum için test edebilirsiniz arkadaşlar neden böyle bu çözemedim saatlerdir deniyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Untitled.png
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Kendim çözdüm yine yardıma gerek kalmadı altta 33 38 31 yazan yerde 31 kısmını 00 yaptım düzeldi

yukarda unıcode yazısı kore dili seklinde gibi yazı cıkıyorsa bu direk deiştirilemez anlamına gelir bende bir zamanlar x32dbg ile cok calıstım sılkroadda bırseyler deıstırmek ıcın crash yersın orada belirli yazılar gorunmesı lazım karakter korece olmucak degıstırebılmen ıcın ordakı eskı ıslem yapılan yerin işlemini

Oyla 0
Geri
Üst Alt