Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Dres Eklediğimde Aldığım Sorun!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tc_ComanDo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

Tc_ComanDo

3627
Merhaba.
Dress hatasız olarak eklediğimi düşünüyorum lakin gw ye restart attıktan sonra bu hatayı aldım. sorunum tam olarak nedir. yardımcı olabilirmisiniz.
Dmp ek olarak paylaştım.

Ekli dosyalar

Kaç adet hata var ilk once onu say not al. Sonra GS Restart at , tekrar gelecek o hata. o hataya tamam deme köşeye çek dursun , SQL Servere gir Ekleme yaptıgın refpolcy tablosuna giriş yap Edit Al rose diye Tablo karşına geldigi zaman Bu uyarıdaki yazan İTEMLERİ tek tek bulup En sol tarafında service yazan kısımları 1 ise 0 , 0 ise 1 yapaacksın. Tek tek yaptıkca tamam de geç uyarıya. sonra komple bitince Excute ediyorsun. GS ye restart at tekrar. %90 ihtimalle uyarılar kesilecek. Kesilmeyip tekrar aynı hatalar gelirse yine düzeltmen gereken itemler var demektir tekrar aynı işlemi yap taaki GS Sorunsuz açılana kadar.

Oyla 0
ID çakışması, klasik sorunlarından biri.

Hangi DB'yi kullanıyorsun inan bilmiyorum, hep ID çakışması ile karşılaşıyorsun.

Oyla 0
ID calısması onune gecmek icin Ref tablolarında ki ID > IDENTITY olarak işaretlemen gerekiyor. bu sayede Refobjcommon item eklediginde ID otomatik yapacaktır bir sonrakinden farklı olacaktır. Üstelik Refobjitem ID ile Refobjcommon Link id aynı olmasına dikkat et daha önce sana bu sorunu yaşadıgını söylemiştim.

Son düzenleme:
Oyla 0
ID calısması onune gecmek icin Ref tablolarında ki ID > IDENTITY olarak işaretlemen gerekiyor. bu sayede Refobjcommon item eklediginde ID otomatik yapacaktır bir sonrakinden farklı olacaktır. Üstelik Refobjitem ID ile Refobjcommon index id aynı olmasına dikkat et daha önce sana bu sorunu yaşadıgını söylemiştim.
RefObjCommon index id değil, Link. Common'da index diye bi yer yok onlar npc tablolarında var, karışmasın kafaaan. :D

Oyla 0
Bi kurtulamadık düzeltiyom boşlukları ayarlıyorum.
Bu kez başka bi yerde sorun çıkıyor akşam düzeltemez isem dress dosyasını buradan paylaşırım.

Oyla 0
Dumptaki hata bu;
ASSERT("res\artifact\oasis\tarim\new-hive\avatar_sro_m_xmas_b.bsr Loading Failed.") bahsedilen bsr yok.

Oyla 0
Geri
Üst Alt