deniz8
.
Arkadaşlar herkese iyi günler,dress eklemede ufak bir sorunum ve bazı sorularım mevcut. SQL den refobjitem ve refobjcommon, mediadan textdataobject,itemdata,icon ve icon64 ,datada prim-mtrl-item.. ve res-item... ekliyorum dress ekleniyor sorunsuz bir şekilde fakat bazı dreslerin atıyorum gözlerinde effect oluyor bunlar gözükmüyor.
Burada bazı sorular kafama takıldı
1- Araştırdığıma göre charactervisualchange.txt ekleme yapılıyor fakat yazılan ID sıramaları neye göre belirleniyor SQL de öyle bir tablo bulamadım.
2- Bazende particlese ekleme yapılıyor
3-Data -prim mesh ve skele de eklemeler yapılıyor gibi
Kısacası bunlar tam olarak nedir ben bu 3 maddeyi kullanmadan ekliyorum fakat belirttiğim gibi effect gözükmüyor büyük ihtimal effect için gerekli şeyler fakat tek tek ne işe yarıyorlar yardımcı olabilirseniz sevinirim
Burada bazı sorular kafama takıldı
1- Araştırdığıma göre charactervisualchange.txt ekleme yapılıyor fakat yazılan ID sıramaları neye göre belirleniyor SQL de öyle bir tablo bulamadım.
2- Bazende particlese ekleme yapılıyor
3-Data -prim mesh ve skele de eklemeler yapılıyor gibi
Kısacası bunlar tam olarak nedir ben bu 3 maddeyi kullanmadan ekliyorum fakat belirttiğim gibi effect gözükmüyor büyük ihtimal effect için gerekli şeyler fakat tek tek ne işe yarıyorlar yardımcı olabilirseniz sevinirim