Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü dress ekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deniz8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

deniz8

.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar herkese iyi günler,dress eklemede ufak bir sorunum ve bazı sorularım mevcut. SQL den refobjitem ve refobjcommon, mediadan textdataobject,itemdata,icon ve icon64 ,datada prim-mtrl-item.. ve res-item... ekliyorum dress ekleniyor sorunsuz bir şekilde fakat bazı dreslerin atıyorum gözlerinde effect oluyor bunlar gözükmüyor.
Burada bazı sorular kafama takıldı
1- Araştırdığıma göre charactervisualchange.txt ekleme yapılıyor fakat yazılan ID sıramaları neye göre belirleniyor SQL de öyle bir tablo bulamadım.
2- Bazende particlese ekleme yapılıyor
3-Data -prim mesh ve skele de eklemeler yapılıyor gibi

Kısacası bunlar tam olarak nedir ben bu 3 maddeyi kullanmadan ekliyorum fakat belirttiğim gibi effect gözükmüyor büyük ihtimal effect için gerekli şeyler fakat tek tek ne işe yarıyorlar yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

Arkadaşlar herkese iyi günler,dress eklemede ufak bir sorunum ve bazı sorularım mevcut. SQL den refobjitem ve refobjcommon, mediadan textdataobject,itemdata,icon ve icon64 ,datada prim-mtrl-item.. ve res-item... ekliyorum dress ekleniyor sorunsuz bir şekilde fakat bazı dreslerin atıyorum gözlerinde effect oluyor bunlar gözükmüyor.
Burada bazı sorular kafama takıldı
1- Araştırdığıma göre charactervisualchange.txt ekleme yapılıyor fakat yazılan ID sıramaları neye göre belirleniyor SQL de öyle bir tablo bulamadım.
2- Bazende particlese ekleme yapılıyor
3-Data -prim mesh ve skele de eklemeler yapılıyor gibi

Kısacası bunlar tam olarak nedir ben bu 3 maddeyi kullanmadan ekliyorum fakat belirttiğim gibi effect gözükmüyor büyük ihtimal effect için gerekli şeyler fakat tek tek ne işe yarıyorlar yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
charactervisualchange.txt dosyasının db de karşılığı yok sıradan git.
Effectler için particles dosyası ve charactervisualchange.txt girdisi lazım. charactervisualchange.txt girilen verilerde .efp dosyaları yazar bunlar particlesde bulunması gerek.

Oyla 0
charactervisualchange.txt dosyasının db de karşılığı yok sıradan git.
Effectler için particles dosyası ve charactervisualchange.txt girdisi lazım. charactervisualchange.txt girilen verilerde .efp dosyaları yazar bunlar particlesde bulunması gerek.
Particlesteki system klasörüne efp leri import ettim viusaldada sıraya göre ekleme yaptım fakat hala effectler gözükmüyor acaba başka bir şey daha mı var?

Oyla 0
Arkadaşlar sorunun kaynağına kadar buldum fakat bir şey yapamıyorum. Charactervisualchang.txt de resimdeki kırmızı yere( oyunda var olan dressi sadece ismini değiştirerek ekliyorum) eklediğim isimde yazınca olmuyor fakat orijinal dreste yazdığı gibi yazınca oluyor sebebi nedir ne yapmalıyım?
dresssorun.png

Oyla 0
Konu Üzerinde Yaklaşık 1 hafta önce yazı yazılmıştır.

@deniz8 konunuz #çözümlenensorunlar bölümüne gönderilmiştir.

Bize geri dönüşünüz durumunda tekrar #yardım yapılacaktır.

Oyla 0
Geri
Üst Alt