Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba npcye dress ekliyorum fakat bazı dreslerin iconu yok vsronpc progrmında resimleri gözüküyor ama npcye ekleyince gözükmüyor bunu nasıl halledebilirim bilgisi olan varmı acaba
evet biliyorum bu sorunu kardeşim icon64 içinde bulunmadıgı icin iconların no image gösteriyor dresslerin veya baska birsey icon 64 içindeki item avatar bolumune atarsan gelcektir iconların
Ekli dosyayı görüntüle 13474
evet kontrol ediyorum ama bişey gözükmüyor abi doğru olanlarla yanlış olanları kıyaslıyorum hepsi birebir aynı atladığım bi yermi var acaba
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
başka bir sunucudan aktarsam sorun çıkarmı acaba ?