Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Dress İconları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kerimdag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kerimdag

İyilik iyidir
.
.
Türk Lirası
0.00₺
merhaba npcye dress ekliyorum fakat bazı dreslerin iconu yok vsronpc progrmında resimleri gözüküyor ama npcye ekleyince gözükmüyor bunu nasıl halledebilirim bilgisi olan varmı acaba 1654425014960.png

evet biliyorum bu sorunu kardeşim icon64 içinde bulunmadıgı icin iconların no image gösteriyor dresslerin veya baska birsey icon 64 içindeki item avatar bolumune atarsan gelcektir iconların

Oyla 0
NPC'de görünmemesi _RefPackageItem tablosundaki icon yoluyla alâkalı olur. O tabloyu kontrol ettin mi ?
1654426485677.png
evet kontrol ediyorum ama bişey gözükmüyor abi doğru olanlarla yanlış olanları kıyaslıyorum hepsi birebir aynı atladığım bi yermi var acaba
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Isro'dan media içerisindeki icon ve icon64 ün tamamını media'na aktar :)
başka bir sunucudan aktarsam sorun çıkarmı acaba ?

Oyla 0
Ekli dosyayı görüntüle 13474
evet kontrol ediyorum ama bişey gözükmüyor abi doğru olanlarla yanlış olanları kıyaslıyorum hepsi birebir aynı atladığım bi yermi var acaba

başka bir sunucudan aktarsam sorun çıkarmı acaba ?
Yani isro'da hepsi var diye dedim :)

İsterseniz başka bir sunucudan da alabilirsiniz aynen

Oyla 0
Yani isro'da hepsi var diye dedim :)

İsterseniz başka bir sunucudan da alabilirsiniz aynen
hemen deniyorum

başka bir sunucudan iconlar çekildi ve sorun giderildi yardım eden herkese teşekkürler

Oyla 0
Geri
Üst Alt