Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü DROP SORUNU

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar grup droba 11dg nova ayarlıyorum duzenlıyorum fakat droptan 10dg cıkıyor

REFDROPITEMGROUP TEKI ıdler 11dg nova gozukuyor nasıl oluyorda 11dg nova ayarlıyorum 11dg novada dusuyor 10dg sos ta dusuyor bunun nedenı nedır bilen varmı ? neyden kaynaklı olabilir

Konunuz "Çözüldü" olarak işaretlenmiş, çözümü konuya eklerseniz, sizden sonra gelenlerde bundan faydalanabilir.

Oyla 0
Konunuz "Çözüldü" olarak işaretlenmiş, çözümü konuya eklerseniz, sizden sonra gelenlerde bundan faydalanabilir.
evet _RefDropItemAssign tablosuyla alakalı manuel olarak veya service kapatırlarsa dikkatli şekilde sorun kalmayacaktır fakat queryle kaldırdıkları zaman game server runtima hatasına neden olabiliyor dikkatli bir şekilde çalışıldıgında sorun kalmayacaktır :)

Oyla 0