Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü DUNGEON Trigger

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gauss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gauss

.
Türk Lirası
0.00₺
Selamlar, Dungeon'u kurdum, İlk girişteki mobları spawn ettim, şu anda bu moblardan birini bir conditiona bağlı spawn'a çevirmek istiyorum. Yani birini kestiklerinde diğeri çıkacak. Trigger tablolarında işlem yaptım fakat şarta bağlı çıkacak olan mob zaten ref_nest'te olduğu için girildiği anda spawn olmuş oluyor. nest'tede service diye bişey olmadığı için onu kapatamıyorum. Silsem zaten olmaz :) fikri olanlar yardımcı olabilirse sevinirim :)

Fgw incelenip yapılabilir, çok fazla girdi çıktı ve Arap saçı gibi birşey olduğu için pek karıştırmadım ama fgw örnek alınabilir.

Oyla 0
Öyle yapıyorum aşağıdaki tabloların hepsini düzenledim ama olmadı mobu direk spawn ediyo conditionu sağlamadan etmemesi lazım biraz uğraşacağız belliki :D

RefTrigger
RefTriggerAction
RefTriggerActionParam
RefTriggerBindAction
_RefTriggerBindCondition
_RefTriggerBindEvent
RefTriggerCategory
_RefTriggerCategoryBindTrigger
_RefTriggerCondition
_RefTriggerConditionParam
_RefTriggerEvent

Oyla 0