Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Ecsro Panel Sorunu

Pyrodox

Photoshop CC, ECSRO, Video Edit,
Designer
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşın yaptığı panel üzerinde çalışıyorum sorunum şu logoyu üstten alta çekebiliyorum sağ tarafa çektiğimde butonlarda kayma oluşuyor. Bunun sebebini çözemedim bilen arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

Örnek Resim.

Konu.png

Kod bu şekilde.​
CSS:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

HTML/CSS konusunda çok fazla bilgin yoksa ise paneli dreamweaver üzerine atım orada düzenleme yapabilirsin bu sayede anlık panelin yapısını ve nereyi degistirdiginde hangi bolumün etkilendiğine bakabilirsin bu önerimdir sadece. Çünkü her panelin yapısı css html bağlantıları farklıdır ve biz sana buradan hangisini söylesek mutlaka sonrası başka bir sorunla karşılaşacaksın.

Oyla 0
Sorunum Dreamwiever'dada aynı şekilde devam etmektedir. Kodları çok karışık ve bir birine bağlamış büyük ihtimalle birini değiştiriyorum 3 tane yer değişiyor buda benim kafamı karıştırıyor.

Oyla 0
Oyla 0
Logoyu tam olarak hangi kısımda istiyorsun birde panelde fonksiiyon yok sadece register kısmı yazılmış fonksiyon olarak ama yinede ne değişiklikler yapmak istediğini yaz halledip upluoad ediyim hemen

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Benim amacım bu paneli herkesin kullanmasını saglamak sadece kendim için değil mesela background'u değiştirdiğimde sadece onun değişmesi lazımken ben onu değiştirdimde bir çok yer değişiyor bu yüzden yapamamıştım 3-4 parça 1 kod'a baglı oldugu için değişiklik saglayamıyorum reis.

Oyla 0