Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü ECSRO Server bilgili kişiler.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HaknKya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Herkese merhaba, arkadaşlarımla oynamak için kendi bilgisayarıma dosyalarını filan indirmiştim ama bir türlü kuramadım sinirlenip tekrar sildim. Bilgisayarıma kurabilecek olan varsa yardımınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi günler dilerim

Herkese merhaba, arkadaşlarımla oynamak için kendi bilgisayarıma dosyalarını filan indirmiştim ama bir türlü kuramadım sinirlenip tekrar sildim. Bilgisayarıma kurabilecek olan varsa yardımınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi günler dilerim
Ben normal server kurar gibi kurmuştum lakin client'ın directx'i çok düşük olduğundan oyunu açmama izin vermedi client :/

Oyla 0
discord dan yazarmısın

Discord: ! Escapist#1453

Oyla 0
Geri
Üst Alt