Merhabalar,
Yıllar önce keyif alarak yaptığım editlere geri dönmek istedim. Ancak, yaklaşık 8 yıldır bu işle ilgilenmediğim için birçok şeyi unutmuşum. Daha önce yaptığım videoların çoğu GameGami tarafından teliflenip kaldırılmış, bu yüzden rehber olarak kullanabileceğim içerik bulmakta zorlandım. Siz değerli insanlardan yardım istemeye karar verdim.
Sorularım:
Son olarak:
Öğrenciyim ve bütçem oldukça kısıtlı. Eğer ücretli destek sunacak birisi varsa, bu elbette hakkıdır, ancak bunu önceden belirtmek istedim. Yardımcı olacak biri çıkarsa hem hatırlamama vesile olur hem de bilmediğim yerleri öğrenme fırsatı bulurum.
Şimdiden hepinizin zamanına ve emeğine teşekkür ederim.
Saygılar, sevgiler. ♥
Yıllar önce keyif alarak yaptığım editlere geri dönmek istedim. Ancak, yaklaşık 8 yıldır bu işle ilgilenmediğim için birçok şeyi unutmuşum. Daha önce yaptığım videoların çoğu GameGami tarafından teliflenip kaldırılmış, bu yüzden rehber olarak kullanabileceğim içerik bulmakta zorlandım. Siz değerli insanlardan yardım istemeye karar verdim.
Sorularım:
- 120 Cap Clean bir Database + Client + Files ile kurulum yaptım ve 90 Cap’e sabitledim. Ancak, moblardan düşecek olan ve NPC’lerde satılan 90 level üzeri itemleri nasıl kaldıracağımı hatırlamıyorum.
- Birkaç yeni NPC ekleyip içlerine bazı itemler koymak istiyorum. Örneğin, Cooper Coin ile alınabilecek itemler eklemek istiyorum. Bunun için nasıl yeni bir NPC ekleyip item ekleyebilirim? ServerEditVsro.exe kullanarak NPC taşıma kısmını buldum ve yerlerini değiştirip içeriğini düzenleyebilirim diye düşündüm, ancak NPC kodu istiyor. Bu konuda internette pek yardımcı bilgi bulamadım.
- Panel kurdum ama panel açılmıyor. Bununla ilgili yardımcı olabilecek biri var mı?
- Berserk dolduğunda açmaya çalıştığımda disconnect yiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
- Itemler direkt FB olarak geliyor. Bunları kaldırmak için ne yapmam gerekiyor?
- Harita düzenlemek istiyorum. Örneğin, Alex, Constantinople veya Samarkand’ı kaldırmayı düşünüyorum.
- EU seçeneğini kaldırıp sadece CH yapmak istiyorum.
Son olarak:
Öğrenciyim ve bütçem oldukça kısıtlı. Eğer ücretli destek sunacak birisi varsa, bu elbette hakkıdır, ancak bunu önceden belirtmek istedim. Yardımcı olacak biri çıkarsa hem hatırlamama vesile olur hem de bilmediğim yerleri öğrenme fırsatı bulurum.
Şimdiden hepinizin zamanına ve emeğine teşekkür ederim.
Saygılar, sevgiler. ♥