Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Edit yardımı ve sorularıma cevap arıyorum

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar,

Yıllar önce keyif alarak yaptığım editlere geri dönmek istedim. Ancak, yaklaşık 8 yıldır bu işle ilgilenmediğim için birçok şeyi unutmuşum. Daha önce yaptığım videoların çoğu GameGami tarafından teliflenip kaldırılmış, bu yüzden rehber olarak kullanabileceğim içerik bulmakta zorlandım. Siz değerli insanlardan yardım istemeye karar verdim. 😊

Sorularım:

1. 120 Cap Clean bir Database + Client + Files ile kurulum yaptım ve 90 Cap’e sabitledim. Ancak, moblardan düşecek olan ve NPC’lerde satılan 90 level üzeri itemleri nasıl kaldıracağımı hatırlamıyorum.
  2. Birkaç yeni NPC ekleyip içlerine bazı itemler koymak istiyorum. Örneğin, Cooper Coin ile alınabilecek itemler eklemek istiyorum. Bunun için nasıl yeni bir NPC ekleyip item ekleyebilirim? ServerEditVsro.exe kullanarak NPC taşıma kısmını buldum ve yerlerini değiştirip içeriğini düzenleyebilirim diye düşündüm, ancak NPC kodu istiyor. Bu konuda internette pek yardımcı bilgi bulamadım.
  3. Panel kurdum ama panel açılmıyor. Bununla ilgili yardımcı olabilecek biri var mı?
  4. Berserk dolduğunda açmaya çalıştığımda disconnect yiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  5. Itemler direkt FB olarak geliyor. Bunları kaldırmak için ne yapmam gerekiyor?
  6. Harita düzenlemek istiyorum. Örneğin, Alex, Constantinople veya Samarkand’ı kaldırmayı düşünüyorum.
  7. EU seçeneğini kaldırıp sadece CH yapmak istiyorum.

Son olarak:
Öğrenciyim ve bütçem oldukça kısıtlı. Eğer ücretli destek sunacak birisi varsa, bu elbette hakkıdır, ancak bunu önceden belirtmek istedim. Yardımcı olacak biri çıkarsa hem hatırlamama vesile olur hem de bilmediğim yerleri öğrenme fırsatı bulurum.

Şimdiden hepinizin zamanına ve emeğine teşekkür ederim.
Saygılar, sevgiler. ♥

Çözüm
Merhaba
1.2. Maddeleri Npc Programı ile düzenleyebilirsin Vsro Npc Nazif yazarsan çıkar
4. Madde SRO_VT_SHARD kısmında _RefHWANLevel tablosu var media/server_dep/silkroad/textdata/hwanlevel.txt aynı mı kontrol et Değilse ise düzenle
5. Madde SRO_VT_SHARD _RefScrapOfPackageItem tablosunda itemleri düzeltmen gerekli ilgili stunlar Variance.MagParam1-2-3 die gider
7.Madde arama yaparsan forumda piyon kaldırma mevcut
Merhaba
1.2. Maddeleri Npc Programı ile düzenleyebilirsin Vsro Npc Nazif yazarsan çıkar
4. Madde SRO_VT_SHARD kısmında _RefHWANLevel tablosu var media/server_dep/silkroad/textdata/hwanlevel.txt aynı mı kontrol et Değilse ise düzenle
5. Madde SRO_VT_SHARD _RefScrapOfPackageItem tablosunda itemleri düzeltmen gerekli ilgili stunlar Variance.MagParam1-2-3 die gider
7.Madde arama yaparsan forumda piyon kaldırma mevcut

Oyla 1
Çözüm
1-9 dg arasında ki itemler blue'li hocam evet :) çok teşekkür ederim valla :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Nazif ile itemleri npc'den kaldırdım ama itemler orada :D Satın alınmıyor ama gözüküyor, pk2'ye de işledim sebebini bulamadım :/

Oyla 0
Oyla 0

En son 1-9 dg güncellemiştim diye hatırlıyorum bi bakarsın

Oyla 0
Indirip kontrol ediyorum tesekkurler :)

Party Adını ve altta ki chatBox'ta yazan Arena Online'ı nereden değiştirebilirim?
(Diğer Arena Online yazılarına nereden erişebilirim? Hangi dosyalara bakmam lazım &&
PK2 edit ile yapıyorum yüklüyorum ama olmuyor görüntüde ki textuisystem.txt'den Arena Online yazanları değiştirdim hepsini pk2 edit ile yükledim ama olmadı? nasıl bir yol izlemeliyim.)
1734339823446.png

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
yeni veya tekrar başladığınız için size birkaç ipucu vereyim, oyun içerisinde gördüğünüz yazıların %99'u text olarak yazılmıştır media>server_dep>silkroad>textdata(buradaki tüm text dosyaları Notepad++ ile aç istediğin kelimeyi arat tüm açık belgelerde bul dediğin zaman aşağıda sonuçlar çıkacaktır.
Birde sana bir öneride daha bulunayım aradığın herşey forumlarda bilgileri mevcut araştırarak kendini geliştirmen senin açından daha faydalı olacaktır
Forumlarda veya internette bulduğun her veritabanını kullanma clean veritabanı üzerinden fixleyerek kendine orjinal hatalarından arındırmış olduğun bir veritabanı hazırla, bununda kolay bir yolu var clean hatasız veritabanı satan kişiler vardır muhakkak onlarla iletişime geçip uygun bir fiyata alabilirsin daha sonra kendi isteğine göre düzenlemeler yapabilirsin
yukarıda yazmış olduğun 7 tane madde zaten forumda daha önceden paylaşılmış veya sorulmuş, lütfen hazır istemeyin öğrenmeye odaklanın ve yapın olay sadece deneme yanılmadan ibaret bol şanslar :)

1734340419779.png

Oyla 0
Öncelikle hazıra konmak gibi bir derdim yok eğer öyle bir derdim olsaydı direkt sunucu kiralayanlardan 90 cap istediğim gibi bir db hazırlatıp alırdım? NPC Nazif'te yapmam gerekenleri yaptığımı ve olmadığını söylüyorum bunun neresi hazıra konmak onu anlayamadım? Galiba sorularımı doğru okumadınız tekrar okursanız bana yardımınız dokunabilir. (Yardımcı olmak zorunda değilsiniz ama lütfen dikkatli okuyun) Teşekkür ederim. Saygılar sevgiler :)

7 Maddeden 2 tanesini forumda bulabildim siz hazırda tutuyorsunuz galiba kontrol etmiş gibisiniz bana atabilirsiniz. belki farklı konu başlığı ile sorulmuştur lakin ben de müneccim değilim tüm herşeyin terimini biliyim. Öğrenmeye odaklanacağım lakin bir tarafımızdan da sallayarak öğrenmiş olmuyoruz sayın hocam. Bana textdata'da değiştirilmesini ve notepad++ ile açmam gerektiğini ve tümünü değiştiri öğretmişsiniz teşekkür ederim :) ben de hep elimle giriyordum zaten iyi oldu öğrendim :P

Oyla 0
Geri
Üst Alt