Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Satış Editörlük İçin İdeal: Girişimci Arkadaşlara Sunucu Desteği!

iMonarch

KGuardEDGE
.
Türk Lirası
49.25₺
Merhaba Değerli Vsro Ailesi,

Son zamanlarda tanıdığım arkadaş çevrem ve beni tanıyan, değer veren kıymetli ekip arkadaşlarıma özel olarak sunucu barındırma konusunda yardımcı oluyordum.
OVH Cloud sunucularına geçiş yaptığımı duyurmak isterim.
Özellikle sadece editörlük hizmeti veren ve bu alanda öğrenme konusunda girişimci olan arkadaşlarım için, test modunda kullanabileceğiniz VDS sunucularım mevcut.

Bu sunucular, geniş kapsamlı sunucu açılması için uygun olmasa da, deneme yanılma yöntemiyle deneyim kazanmak isteyenler için destekli ve desteksiz kurulum seçenekleriyle hizmetinize sunulmuştur.

Konu hakkında ilgilenen girişimci arkadaşlarımın dikkatine, sunucuların özellikleri:​
  • 12 GB RAM
  • 100 GB SSD
  • 1 IP
  • 3 CPU
  • (Paylaşımsız.)
Stokta 6 adet sunucu bulunmaktadır.

Fiyat bilgisi için lütfen özelden iletişime geçebilirsiniz..
Herkese keyifli çalışmalar dilerim!

VDS sunucusu gayet performanslı 2 senedir kesintisiz edit paket kullanmaktayım ve memnun kaldım tavsiye ederim.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Semih, amacım çok satmak değil, kazandırmak. Bu nedenle, farkı ve kapasiteyi en iyi şekilde vurgulamak istiyorum.
Detaylara fazla girmeden,biraz gizelimli, potansiyeli ve avantajları öne çıkararak, alıcıların dikkatini çekmeyi hedefliyorum , zaten çok sürmez dolar stok bune eminim.. @DsgnBilisim
@PerseVerace. Sağolasın kardeşim ;)
@AleriyaSama teşekkür ederim mert :)
@Fushiguro Sunduğum hizmetin sizin için faydalı olduğunu duymak beni çok mutlu etti.
@Protech İlk kullanıcılarımdansın burak sunucunun ölçeklenebilirliği ve esnekliği sayesinde çıtayı 1 tık daha üst seviyeye taşıdık.
Geri bildirimleriniz için teşekkür ederim...

Geri
Üst Alt