Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

eeose ultra forte sakal serumu

takiru

ɢтғc вαrмeɴ
.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba millet forumun hiti artsın diye diğer konularada değinicem bundan sonra :D
Bugün bu sakal sorumunun 5 aylık kullanım sonucu faydası zararı varmı ondan bahsedicem. Sakallarım genelde seyrek çıkar bazı bölgelerdede eksiklikler mevcut.
Tv'de harıl harıl bunun reklamı meşhurdu bi aralar dedim alıp kullanayım illaki faydası olur boş birşey değildir, 2 paket 2 li set aldım ve 5 ay boyunca kullandım tek şişe 2 ay diyor ama 1.5 ay anca gitti 5 ay aralıksız her sabah tıraş olup sürdüm bu şekilde kullanmaya devam ettim. 5. ay görüntü olarak pek değişim olmadı, uzatayım belki belli olur dedim ama sonuç hüsran oldu 4-5 tel haricinde hiçbir değişim olmadı bende. Kullanmayı düşünen arkadaşlar için deneyim olarak paylaşıyorum bunu, hiçbir şekilde marka karalamak değildir amacım denemek isteyen alıp deneyebilir bakım için ideal bir ürün kökleri kalınlaştırıyor ama sakal çıkarmak için benim adıma zaman kaybı oldu sadece :/ farklı yöntemler denemeye devam edicem olumlu sonuca vardığım zaman onuda bildiricem forum uzerinden. Sizinde sakal sorununuz olduysa ve çözebildiyseniz çözüm yollarını belirtirseniz faydalı olmuş olur ?
k9aVa0.gif

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
bu işin askeri yok :D genelde askere kadar gençler jilet kullanmaz askerde jilet kullanmaya mecbur kalınca jiletin çıkardığını söylerler jilet vur derler de ben 10 yıldır jiletle alıyorum. tamamen genetik sebeplerden kaynaklı dayılarımında pek sakalı yoktur ben gibi genetik yani bide üstüne ben gibi kafadaki saçlarında dökülürse sakalsızlık büyük dert oluyor :/