Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü effectenvsnd Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wolwec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Wolwec

ASOIAF
.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba Arkadaşlar,

Şunu merak ediyorum,

Mesela Jangan town müziğini Jangan_Town.ogg adlı dosyadan alıp çalıyor fakat benim merak ettiğim şey,
Yeni bir bölge için misal : yenibölge.ogg dosyasını hangi kayanaklarda tanımlamamız lazım o bölgede çalması için müziğin? biraz araştırdım regioninfo , effectenvsnd gibi text girdilerini girdikten sonra denedim fakat başarılı olamadım.
Baghdad Town müziğini eklemek istedim başaramadım.
Burada iki şeyi merak ediyorum.

1. Baghdad Town ve diğer bölgeleri için arka planda müzik çaldırmamız için ne yapacağız? (regioninfo , effectenvsnd düzenlemesini yaptım fakat dikkat edilmesi gereken başka ne var?)
  2. Bir diğeri yeni bölgede müzik eklemek için hangi textlere girdiler yapmamız gerek ve nereden ve nasıl çektiği ?
Aslında iki sorumun cevabı da aynı ama açıklamalı olarak yazacak arkadaş varsa Şimdiden teşekkürler.

skilleffect.txt gibi bir .txt daha vardı, ona da girdi yapman lazım.

Oyla 0
wav uzantılarımda data (demin değilim) içerisinde barınıyor müzikler ogg uzantılı bildiğim gibi.

Oyla 0
Geri
Üst Alt