Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Ekip Arkadaşları Arıyoruz

Web sitesi
www.facebook.com
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba,

2 Yeni (Silkroad Private Server) projem var. Bunun için 2 ekip arkadaşı arıyorum. İlgilenenler özelden ulaşabilirler.

Moderatör : Sosyal Medya hesaplarına bakacak. Oyun içi ve dışı sorunları bana iletecek.

Admin : Sosyal Medya hesaplarına bakacak. Server ile ilgili kararlar verebilecek. GM Consol kullanmasını bilecek.

Moderatör arkadaşımız desteğinin karşılığında belli miktar ücretini ilk hafta alacaktır.

Admin olmak isteyen arkadaşımız projeye belli miktar yatırım yapıp (%) alacaktır.

Eğer 2 ekip arkadaşımız güven ve vizyon gösterirse bundan sonraki tüm projelerde düzenli yer alır. Daha fazla detay isteyenler ulaşabilirler.

Merhaba,

2 Yeni (Silkroad Private Server) projem var. Bunun için 2 ekip arkadaşı arıyorum. İlgilenenler özelden ulaşabilirler.

Moderatör : Sosyal Medya hesaplarına bakacak. Oyun içi ve dışı sorunları bana iletecek.

Admin : Sosyal Medya hesaplarına bakacak. Server ile ilgili kararlar verebilecek. GM Consol kullanmasını bilecek.

Moderatör arkadaşımız desteğinin karşılığında belli miktar ücretini ilk hafta alacaktır.

Admin olmak isteyen arkadaşımız projeye belli miktar yatırım yapıp (%) alacaktır.

Eğer 2 ekip arkadaşımız güven ve vizyon gösterirse bundan sonraki tüm projelerde düzenli yer alır. Daha fazla detay isteyenler ulaşabilirler.
Yeni projende başarılar. Şayet yeni web sitemizde senin için yapabileceğimiz şeyler olursa özelden yazman yeterli.

Hayırlı olması dileğiyle başarılar

*.info oldukça kaliteli bir web site, ileride çok değerleneceğini düşünüyorum, güvenebilirsin kendisine iş yapmak istersen yaz o elemana ??

Hayırlı olması dileğiyle başarılar

*.info oldukça kaliteli bir web site, ileride çok değerleneceğini düşünüyorum, güvenebilirsin kendisine iş yapmak istersen yaz o elemana ??
Dış bağlantıları sık sık paylaşmazsanız sevinirim. Biz buradan sorumluyuz. Kendine konu açması için izin verdik, her başlık altında dış bağlantısını paylaşması için değil.

Bilal hayırlı olsun dostum, aradığın kişileri umarım bulursun. ☺️ Sen kolay kolay beğenmezsin de şimdi. ?

Geri
Üst Alt