Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Elinde Clean Vsro Modül Olan Varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mchitak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar Vsro 120 Cap İçin Elinde Clean Modül Olan Varmı Client Vs. db herşey var modül eksik yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler Hayırlı Akşamlar

teşekkürler deniyorum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Merhabalar Denedim Modülleri fakat Ne yaptıysam çalıştıramadım Billing ayarı yaptım Cert ayarı tek tek inceledim server cfg yaptım iis düzenledim ama açılmıyor yardımcı olabilir misiniz

Ekli dosyalar

• IMG_8451.png
    IMG_8451.png
    559.8 KB · Görüntüleme: 30
Oyla 0
teşekkürler deniyorum

Merhabalar Denedim Modülleri fakat Ne yaptıysam çalıştıramadım Billing ayarı yaptım Cert ayarı tek tek inceledim server cfg yaptım iis düzenledim ama açılmıyor yardımcı olabilir misiniz
kardeş uzun yıllardır ugraşmıyorum ama machine download farm gateway dosyalarına ip patch yaparsan düzelir.

Oyla 0
teşekkürler deniyorum

Lütfen Açtığınız Yardım Konularını Takip Ediniz Çözüldü-Çözülmedi Belirtirsen Daha Hoş olur

Oyla 1
Geri
Üst Alt