Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO ÇözüldüElinde JoySro nun Kırmızı Paneli Olan Var Mıdır Acaba Yıllar Önce Zamanında Malik Paylaşmıştı Sanırım
Teşekkür ederim yönlendirmen için ancak bu tasarımı gerçekten beğeniyorum ve benden mi kaynaklı bilmiyorum mega host'da herhangi bir dosya indirmeyi denediğimde 4:30 saat timeout veriyor.
Teşekkür ederim yönlendirmen için ancak bu tasarımı gerçekten beğeniyorum ve benden mi kaynaklı bilmiyorum mega host'da herhangi bir dosya indirmeyi denediğimde 4:30 saat timeout veriyor.
ben genelde buradan indirip dosya.co veya başka alternatif sitelere upload edip kendime indiriyorum int hızı hızlı olduğundan hızlı inmekte.
ücretsiz her f5 çekince yeni bi sunucu tanımlanıyo yapılan işlemler gidiyo up-down için kullanıyorum