Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Esc Başlatıcısı

risesun97

not for money but for humanity
.
Türk Lirası
0.00₺
Eveeet madem foruma kayıt olduk boş durmayalım, çorbada bizim de tuzumuz olsun. Sizlere şimdiye kadar gelmiş geçmiş en güzel başlatıcıyı(launcher) sunuyorum, eminim ki bundan önce böyle muhteşem birşeye rastlamadınız. Göz yormaz, kafa karıştırmaz, 'üff daha %1 mi?' dedirtmez ...İyi sunucularda kullanın ?? Kendi yapmımdır. (PSD'ler hariç)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

üsTotal'imiz
DDGZo1.png
7ajOVN.png

Son düzenleme:
Eveeet madem foruma kayıt olduk boş durmayalım, çorbada bizim de tuzumuz olsun. Sizlere şimdiye kadar gelmiş geçmiş en güzel başlatıcıyı(launcher) sunuyorum, eminim ki bundan önce böyle muhteşem birşeye rastlamadınız. Göz yormaz, kafa karıştırmaz, 'üff daha %1 mi?' dedirtmez ...İyi sunucularda kullanın ?? Kendi yapmımdır. (PSD'ler hariç)

üsTotal'imiz
Ekli dosyayı görüntüle 297

Patch alırken nasıl bir şekil alıyor merak ettim :)

hu1r2r.png

Allahtan neyin ne olduğunu harbi bilenler var :D

Yalnız o psd hali, zaten parantez içinde (okuyabiliyorsan eğer) psd hariç yazmıştım;)

okuma dersi vermekten önce kendi yazdıklarına bak. forum sen ve senin gibi içerik üretmeyip atıp tutan insanlarla dolu. Sizden ricam biraz kendinizi geliştirip yeni içerikler üretin. sakın ola ki yanlış anlamayın kıytırık launcher'a takılmıyorum. Sadece içerik konusunda sıfırsınız.

okuma dersi vermekten önce kendi yazdıklarına bak. forum sen ve senin gibi içerik üretmeyip atıp tutan insanlarla dolu. Sizden ricam biraz kendinizi geliştirip yeni içerikler üretin. sakın ola ki yanlış anlamayın kıytırık launcher'a takılmıyorum. Sadece içerik konusunda sıfırsınız.
.

Son düzenleme:
genel anlamda yorum yaptığım halde bu kadar hopladığından belli nasıl alındığın. neyse siz eğlencenize bakın birileri paylaşsın sizlerde nemalanırsınız

Geri
Üst Alt