Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Eternity 110 cap database Eventbot hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clax3434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar, forumda paylaşılan eternity 110 cap db kurdum eventleri denemek istiyorum fakat Eventbot.exe yi çalıştırmakta sorun yaşıyorum.
SQL bağlantı hatası diyor fakat settings.cfg'de yazılı tüm bilgiler doğru.
Çözümü için yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    276 KB · Görüntüleme: 74
programın source kodunu düzelt varsayılan olarak sql bilgileri aşağıdaki gibi yer almakta
Server=WIN-PFRVIOUPTCI;Database=AARON_EVENTS;User Id=sa;Password=E@SQL@ternity#1337;MultipleActiveResultSets=True; Asynchronous Processing=True;");

kayıtlı programda :D

yani bu kodu kendine göre düzenle

Oyla 0
programın source kodunu düzelt varsayılan olarak sql bilgileri aşağıdaki gibi yer almakta
Server=WIN-PFRVIOUPTCI;Database=AARON_EVENTS;User Id=sa;Password=E@SQL@ternity#1337;MultipleActiveResultSets=True; Asynchronous Processing=True;");

Tamda bunu yaptım çalıştı teşekkür ederim ilgin için dnspy ile buldum bende configten çekmiyor galiba bu kısmı :D
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

peki bu eventleri nasıl başlatabilirim bot okey ama diğer kısmı çözemedim açıkcası maxiguard scheduler düşündüm ama çok fazla veri girmem gerekir 1 event için

Oyla 0
Tamda bunu yaptım çalıştı teşekkür ederim ilgin için dnspy ile buldum bende configten çekmiyor galiba bu kısmı :D

peki bu eventleri nasıl başlatabilirim bot okey ama diğer kısmı çözemedim açıkcası maxiguard scheduler düşündüm ama çok fazla veri girmem gerekir 1 event için
O bot eventlerden sadece Triva eventini çalıştırıyor ve birkaç özelliği daha var sana tavsiyem geriye kalan eventleri SQL Agent kullanarak çalıştırman

Oyla 0
Stepleri ayrı ayrı girdirmelisin aralarınada delay komutu eklersen tam zamanlı ve düzgün çalışır.

Oyla 0

@EfsaneSro Source kodu nerede EventBot klasöründe bu belirttiğiniz kısımı bulamadım hocam

EventBot klasörünün içerisinde setting.txt ile system.cfg var ama içeriği bu şekilde değil

Oyla 0
Geri
Üst Alt