Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Event bölgelerindeki bu suit pk2 ile nasıl kaldırılır ?

Türk Lirası
0.00₺
pk2deki guild ile alakalı birçok şeyi kaldırmama rağmen bu suiti kaldıramadım bu suit ne olarak geçiyor ? nasıl kaldıralabilir ?

SRO[2024-12-22 16-24-05]_47.jpg

Charvisualchange.txt olması lazımdı. Ordan suitleri kaldırabilirsiniz ancak, fakat oyunun tamamına etki eder. Bölgesel değil yani.

Oyla 0
Oyla 0
Bu suit öyle sıradan bir şekilde eklenemez bsr görünümünü tuna verdiği örnek txt'den düzenlenebilir evet ama burası bölgesel region kapsayan guard bağlantılı suit modu olabilme ihtimali yüksek.
Bu regiondan çıktığında karakterin üstü normale dönüyorsa , girdiğinde bu görünüme giriyorsa bunu guard üzerinden kapatabilirsin.
Maxiguardın özelliklerini kontrol edin.
1734883570815.png

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Ben oyuncuyum sv sahibi değilim kendim sevmediğim için kaldırmak istiyorum. Şöyle söyliyeyim silah görünümü veya godbless görünümü gibi değil mi ? godblesin skilleffect deki satırlarını silince kalkıyordu bunuda data veya media ile editleyerek yok edemez miyim ?

Oyla 0
Geri
Üst Alt