Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Evernow Filter 25.0 gm hesabıma giremiyorum ve oyuna notice gönderemiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rhemecoh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Evernow Filter 25.0 gm hesabıma giremiyorum ve oyuna notice gönderemiyorum. @EfsaneSro sorun nedir?
Acaba filter'i kurarken agent portunda falan mı yanlışık yaptım. Sebebi agent olabilir mi? Sorunsuz oyuna girebiliyorum ve filterda online oyuncu sayısı doğru gösteriyor. Oyundaki hesabıma filter ile pm yollayabiliyorum

GM karakteri ile giriş yapamıyorsanız ve notice gönderemiyorsanız... bunun sebebi guardın GM IP korumasının aktif olmasıdır. Ayrıca 0x7010 paketi kontrol ediliyordur ve muhtemel olarak bir liste içinden kontrol ederek bu paketin kullanılmasına izin veriyordur. Bu guardı kullanmadım. Sadece muhtemel çözüm yöntemi sunuyorum.

Guard ayarlarını kontrol edin. GM lerle ilgili textboxları kontrol edin. Giriş yapmanız gereken yerler olmalı.

Oyla 0
Sıkıntı Hakkında Herhangi Bir Dönüt Ve Yorum Olmadığından Dolayı Konu 24 Saat İçinde #ÇözümlenenSorunlar Taşınacaktır.

Lütfen Dikkate Alın :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Oyla 0
@Sukahn Hocam Son Bir Sefer Sorayım Yinede Sıkıntınız Mevcut mu? Mevcutsa Konunuza Geri Dönüş Yapınız ^^ Aksi Taktirde Yukarıda Belirttiğim Gibi 1 Saat 20 Dakika Sonra Konunuzu #ÇözümlenenSorunlar Taşıyacağım.

Oyla 0
Geri
Üst Alt