Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Evernow Filter kurulumu

Türk Lirası
0.00₺
Son durum. Filter kısmen çalışıyor ancak c9 hatası veriyor. Tek bir account ile giriş yapabiliyorum diğerlerinde c9 hatasına sebep oluyor.

Arkadaşlar Evernow Filter kurulumuna yardımcı olabilir misiniz rica etsem.
Kurulum konusunda hiç bir şey bilmiyorum. Konu bu yüzden açıldı.
Dll inject yaptım (oldumu bilmiyorum -_-) anlayan bi el atabilir mi lütfen.
Teşekkürler hepinize şimdiden.

+Aşağıda Değiştirilmesi gereken .ini dosyaları mevcut. ini Files'leri değiştirdim.
-Sroclient e nasıl .dll inject edeceğimizde de fazla bilgim yok. Nedeni "evernow3" fotoğrafında göreceğiniz .dll lerin hepsinimi yoksa 1,2 tanesini mi inject edileceği.
- Fotoğraflarda göreceğiniz Filterin ana klasörü. Burada ki programları hangi sıra ile çalıştırmamız gerekli? Server Fileslarda ki programlarla öncelikleri nelerdir? İlk evernow filter daha sonra normal agent vs. mi açılmalı? Evernow u aşağıda belirttiğim gibi sıra ile açıyorum.
+EverNow [Agent][1]
+EverNow [Download]
+EverNow [Filter Settings]
+EverNow [Gateway] Şeklinde açıyorum. Filter Programı açıldığında her hangi bir etki göstermiyor oyun içerisinde. (DB si yüklü.) En basit notice at dediğimde ya da diğer her hangi bir değişikliği yaptığımda filter programı etki etmiyor. Load Player bile çalışmıyor.
- İp gizleme proxy ayarını neye göre yapıyoruz?
evernow.PNGevernow2.PNGevernow3.PNG

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Kod:

Kod:

Kod:

Kod:

@ƧłΞGΞЯ Belirtilecek fazla bir şey yok aslında o yüzden. Yinede paylaşıyım şimdi görsellerde. Nasıl kurulumunun yapılacağına dair hiç bir şey yok internette. Diğer filtreler içinde aynı şey geçerli. Şurada şunu değiştiriyorsun, şu dosyaları şu şekilde sro_cliente atıyorsun. Bak bunlara elleme crash yersin. Hangi Filter olduğundan ziyade her hangi bir filterın kurulumunda neler yapılması gerektiğine dait hiç bir kesin şey yok.
Aslında resim paylaşılmaya bu yüzden gerek duymadım ama adım adım paylaşıyım şimdi. (y)

Oyla 0
crackların bazıları sorunlu ben birleşim yaptım öyle kullanıyorum sorunsuz v18 v28 birleşimi yaparak sorunsuz kullanabilirsin
Gönderebilir misin peki? Ya da tam olarak nasıl yapılıyor?.
Açıkçası şuan çalışıyor guard bi nevi. Oyunda global notice atılıyor Bazı özellikleri aktif ama anlamadığım başka bi çarla oyuna girmeyi denediğimde c9 hatası alıyorum.
Sadece ana accountla giriş yapabilyiorum.

Oyla 0
Geri
Üst Alt