Son durum. Filter kısmen çalışıyor ancak c9 hatası veriyor. Tek bir account ile giriş yapabiliyorum diğerlerinde c9 hatasına sebep oluyor.
Arkadaşlar Evernow Filter kurulumuna yardımcı olabilir misiniz rica etsem.
Kurulum konusunda hiç bir şey bilmiyorum. Konu bu yüzden açıldı.
Dll inject yaptım (oldumu bilmiyorum -_-) anlayan bi el atabilir mi lütfen.
Teşekkürler hepinize şimdiden.
+Aşağıda Değiştirilmesi gereken .ini dosyaları mevcut. ini Files'leri değiştirdim.
-Sroclient e nasıl .dll inject edeceğimizde de fazla bilgim yok. Nedeni "evernow3" fotoğrafında göreceğiniz .dll lerin hepsinimi yoksa 1,2 tanesini mi inject edileceği.
- Fotoğraflarda göreceğiniz Filterin ana klasörü. Burada ki programları hangi sıra ile çalıştırmamız gerekli? Server Fileslarda ki programlarla öncelikleri nelerdir? İlk evernow filter daha sonra normal agent vs. mi açılmalı? Evernow u aşağıda belirttiğim gibi sıra ile açıyorum.
+EverNow [Agent][1]
+EverNow [Download]
+EverNow [Filter Settings]
+EverNow [Gateway] Şeklinde açıyorum. Filter Programı açıldığında her hangi bir etki göstermiyor oyun içerisinde. (DB si yüklü.) En basit notice at dediğimde ya da diğer her hangi bir değişikliği yaptığımda filter programı etki etmiyor. Load Player bile çalışmıyor.
- İp gizleme proxy ayarını neye göre yapıyoruz?
Arkadaşlar Evernow Filter kurulumuna yardımcı olabilir misiniz rica etsem.
Kurulum konusunda hiç bir şey bilmiyorum. Konu bu yüzden açıldı.
Dll inject yaptım (oldumu bilmiyorum -_-) anlayan bi el atabilir mi lütfen.
Teşekkürler hepinize şimdiden.
+Aşağıda Değiştirilmesi gereken .ini dosyaları mevcut. ini Files'leri değiştirdim.
-Sroclient e nasıl .dll inject edeceğimizde de fazla bilgim yok. Nedeni "evernow3" fotoğrafında göreceğiniz .dll lerin hepsinimi yoksa 1,2 tanesini mi inject edileceği.
- Fotoğraflarda göreceğiniz Filterin ana klasörü. Burada ki programları hangi sıra ile çalıştırmamız gerekli? Server Fileslarda ki programlarla öncelikleri nelerdir? İlk evernow filter daha sonra normal agent vs. mi açılmalı? Evernow u aşağıda belirttiğim gibi sıra ile açıyorum.
+EverNow [Agent][1]
+EverNow [Download]
+EverNow [Filter Settings]
+EverNow [Gateway] Şeklinde açıyorum. Filter Programı açıldığında her hangi bir etki göstermiyor oyun içerisinde. (DB si yüklü.) En basit notice at dediğimde ya da diğer her hangi bir değişikliği yaptığımda filter programı etki etmiyor. Load Player bile çalışmıyor.
- İp gizleme proxy ayarını neye göre yapıyoruz?