Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü EverNowFilter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TRNaX

.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar EverNowFilter bildiğiniz üzere
EverNow.dll si OllyDbg üzerinden eklenmektedir ollydbg den kaç kez denememe rağmen clientte crash oluşuyor dll de mi bi bozukluk vardır yada bu konuda bi yardımcı olabilicek biri var mıdır
@EfsaneSro senin paylaşımındı umarım bi yardım edebilirsin.

Arkadaşlar EverNowFilter bildiğiniz üzere
EverNow.dll si OllyDbg üzerinden eklenmektedir ollydbg den kaç kez denememe rağmen clientte crash oluşuyor dll de mi bi bozukluk vardır yada bu konuda bi yardımcı olabilicek biri var mıdır
@EfsaneSro senin paylaşımındı umarım bi yardım edebilirsin.
Codexrays inject etmişti onun exe kullan 120 cap Injection Sro sanırsam

2 tane dll var birini manuel olllydbg ile ekliyorsun diğerini stud pe ile sonra oyunda global renkli atıyor sen ek olarak ekliyorsun bu globalleri dbye
resimlerinide ekliyorsun ddj
sonra bu ID'leri tanımlıyorsun guarda menüden atıyor neyini yapamadınız ki daha ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt