Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Exp Rate

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ladyasi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sadece 90 level üstüne yapmak istiyorum db ref level den düzenleniyordu patch o yüzden sordum

Oyla 0
Sadece 90 level üstüne yapmak istiyorum db ref level den düzenleniyordu patch o yüzden sordum
aynen leveldata.txt patch atman gerekiyor _RefLevel 'di sanırsam adı exp rate ayarla ordan ve leveldata.txt olması lazım serverdep klasöründeki adı ona yapıştır ve patch attır

Oyla 0
Exp ratesini kurcalamana gerek yok eğer 90 dan sonra zor yapmak istiyorsan diyelim ki 90 lv olmak için gereken exp değeri 500 sen bunu 3 katı yapcaksan 500*3 hesaplama yaparak çıkan değeri yazarsan 3 katı zorlukta kasılır adam zaten

Oyla 0
Geri
Üst Alt