Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Failed to connect to server (S1034) hatası

Türk Lirası
0.00₺
Dowhang mape ışınlandıktan sonra böyle bir hata aliyorum
gerekli olan refregionbinassocserver tablolarında tüm mapler açık ve db to media ile alıp patch attım fakat yinede böyle bir hata aliyorum

1614450304717.png

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Üstte ki kodu okut ve aşağı da yazdığım prosedürü _AddNewChar'da bulunan aynı yerde ki ile değiştir.

Kod:

Shard ve GameServer'a restart atıp, yeni bir karakter oluşturarak dene.

Oyla 0
Çözüm
Kod:

Üstte ki kodu okut ve aşağı da yazdığım prosedürü _AddNewChar'da bulunan aynı yerde ki ile değiştir.

Kod:

anlattıgın gibi yaptığımda sorun çözüldü teşekkürler

Oyla 0
Kod:

Kod:

Bu anlattığınızı ben de deniyorum ama yazdığım prosedürü _AddNewChar'da bulunan aynı yerdeki ile değiştir dediğiniz kısmı yapamadım. Şöyle bir hata veriyor.hata.png

Oyla 0
Oyla 0
Dowhang mape ışınlandıktan sonra böyle bir hata aliyorum
gerekli olan refregionbinassocserver tablolarında tüm mapler açık ve db to media ile alıp patch attım fakat yinede böyle bir hata aliyorum

Ekli dosyayı görüntüle 11007
Ben , oyuna girişte id ve şifre girdikten sonra dc alıyordum , dc ye ait Riva Games sro nun Data.pk2 sı ile farklı silkroad ForbiddeN Online sro ile oyun a girmeyi denedim İD VE ŞİFRE yazdım oyun açıldı karakter açtım karaktere tam start dedim s1034 hatası verdi , sende Oyunun Data sını yada farklı Sro online si ile girmiş olabilirsin bir incele derim.
ForbiddeN Online 140 CAP , Riva Games 110 CAP

Oyla 0
Geri
Üst Alt