Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO ÇözüldüFailed to connect to server (S1034) hatası
Dowhang mape ışınlandıktan sonra böyle bir hata aliyorum
gerekli olan refregionbinassocserver tablolarında tüm mapler açık ve db to media ile alıp patch attım fakat yinede böyle bir hata aliyorum
Bu anlattığınızı ben de deniyorum ama yazdığım prosedürü _AddNewChar'da bulunan aynı yerdeki ile değiştir dediğiniz kısmı yapamadım. Şöyle bir hata veriyor.
Bu anlattığınızı ben de deniyorum ama yazdığım prosedürü _AddNewChar'da bulunan aynı yerdeki ile değiştir dediğiniz kısmı yapamadım. Şöyle bir hata veriyor.Ekli dosyayı görüntüle 11541
Dowhang mape ışınlandıktan sonra böyle bir hata aliyorum
gerekli olan refregionbinassocserver tablolarında tüm mapler açık ve db to media ile alıp patch attım fakat yinede böyle bir hata aliyorum
Ben , oyuna girişte id ve şifre girdikten sonra dc alıyordum , dc ye ait Riva Games sro nun Data.pk2 sı ile farklı silkroad ForbiddeN Online sro ile oyun a girmeyi denedim İD VE ŞİFRE yazdım oyun açıldı karakter açtım karaktere tam start dedim s1034 hatası verdi , sende Oyunun Data sını yada farklı Sro online si ile girmiş olabilirsin bir incele derim.
ForbiddeN Online 140 CAP , Riva Games 110 CAP