Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Yardım Failed to connect to the server. (C7) isro database

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yasin4131
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
ıd pw yazdıgım anda direk Failed to connect to the server. (C7) veriyor baya uğraştım forumlara baktım bulamadım yardımcı olurmusunuz ?
isro database yüklü

gm çarına girerken yapıyorsa PrivilegendIP ve PrivilegedSMC ip kontrol et giriş yaptığın cihazın ip si eklimi şeklinde

Oyla 0
yok diğer normal carlar üzerinde ikende yapıyor normal bir cara girerken bile aynı olay oluyor

Oyla 0
yok diğer normal carlar üzerinde ikende yapıyor normal bir cara girerken bile aynı olay oluyor
sunucuya yüklü ise port açmamış olabilirsin c7 ile karşılaştım 2 kez birinde ip diğerinde port hatası yapmışım düzelterek çözdüm başka bi durum varsa benim matematiğim burda biter daha iyi bilen arkadaşlar el atıcaktır

Oyla 0
ana files klasöründe server.cfg'de cgilogin kısımları var cgi olarak arat onların karşılarınna billingindeki ip ve port bilgisini gir sorun çözülecektir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt