Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Failed to request certification hatası

Türk Lirası
0.00₺
elimdeki sw files ve dbde herhangi bir hata almıyordum bir anda sqli silip tekrar yüklemem gerekti sonrasında bu hatayı almaya başladım agent server shard manager ve game serverde bu hatayı alıyorum yardımcı olabilecek varmı?

Merhaba kontrol etmeniz gereken kısımlar SQL bağlantısı , Server Files içerisindeki Cert kısımları , inetpub içerisindeki wwwroot , Server Files içerisine data.pk2'nin klasör hali "Data" olacak şekilde ismi ayrıca server files içerisindeki ip olan kısımların ip kontrolü , "srPatcher_1.0.6" ile ip düzenlemeleri , server.cfg içerisindeki ip ve işlediğiniz port kısmı örnek "80" , "8080" IIS içerisinde belirttiğiniz şey kısaca.

şöyleki hiçbirşeyi değiştirmedim sadece sql silinip tekrar yüklendi sql2022 olduğu için kurulumun farkını tam bilmiyorum kurulumda yanlış b irşey yaptığımı düşünüyorum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

yani oncesinde sorunsuz calışıyordu sql silinip yüklendi sadece hiç birşeyi değiştirmedim ve hata alıyorum

şöyleki hiçbirşeyi değiştirmedim sadece sql silinip tekrar yüklendi sql2022 olduğu için kurulumun farkını tam bilmiyorum kurulumda yanlış b irşey yaptığımı düşünüyorum

yani oncesinde sorunsuz calışıyordu sql silinip yüklendi sadece hiç birşeyi değiştirmedim ve hata alıyorum
Kurulum videolarından yola çıkarak dikkatlice bütün ayarları yaptığınızdan emin olun kontrol edin server files içerisindeki bütün kısımları ip ve SQL girişlerinize kadar.

bilmediğim için soruyorum dediğim gibi sadece sql silinip yüklendi bunun oncesinde server düzgünce calışıyordu edit yapıyordum sql silip yüklenince bu hatayı almaya başladım yani dosyalarda herhangi bir değişiklik yapmadım yinede sorun burdan olabilirmi diyorsunuz sql 2022 ile ilgili cok fazla eğitim videosuda bulamadım kontrol etmek için

bilmediğim için soruyorum dediğim gibi sadece sql silinip yüklendi bunun oncesinde server düzgünce calışıyordu edit yapıyordum sql silip yüklenince bu hatayı almaya başladım yani dosyalarda herhangi bir değişiklik yapmadım yinede sorun burdan olabilirmi diyorsunuz sql 2022 ile ilgili cok fazla eğitim videosuda bulamadım kontrol etmek için
özelden anydesk verirsen bakayım

Düzeltildi ( sql şifresi filesteki certte ne yazıyorsa aynı şekilde sql den tekrardan güncellenip açıldı.

Geri
Üst Alt