Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü fellow pet binme sorunu

Türk Lirası
0.00₺
merhaba arkadaşlar forumda olan fellow pet ekledim fakat üstüne binilmiyor sebebi sizce nedir üstüne binme açık değil malesef yardımcı olurmusunuz.

Hangi leveli yaparsan o levelde binilebilir. hepsini yaparsan her levelde binilebilir.
Atıyorum 50 leveli yaptın.. pet 50 lv.. biri seni kasarken pet üstündeysen ve pet 51 lv olursa buga sokabilir. O yüzden mantıklı olan her levelde işlem yapmak.
Benim paylaştığım dosyaları indirdiysen eyerleri yok onların :) üzerinde fena şekilsiz duracaktır. Eyerlerin mevcut olduğu bir oyundan data.pk içindeki dosyalarını alırsan görüntü düzgün olur. MTRL içindeki ddj de yeterli olabilir tahminimce.

Oyla 0
Geri
Üst Alt