Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba fgwden dusen itemleri moon item olarak duzenlemek istiyorum sqld ve media txt datadan b rare olarak duzenledim questrewardi fakat hala sun olarak gozukuyor bunun cozumunu bilen var mi acaba
Bu sorunu ben de yaşamıştım aslında. RefObjCommon'dan neden değiştirdin ki? Ödül verme kısmından değiştirebilirsin. Bilgisayara geçtiğimde bir tablodan değişiyor o. Ödülleri sana 1 saate kadar söylerim, evde olurum.
Tamamdir fakat Refobjcommondan degismedim refquestreward gibi bir tabloydu oyundanda ayni sekilde o tablodan degistim item bu sekilde gozukuyor hala ve alinca hic birsey vermiyor
SRO_VT_SHARD>Tables>_Refquestrewarditems FGW TOGUI QUEST ID= 717
08_C_RARE olan KISIMLARI 08_B_RARE olarak değiştirin, dbtomedia refquestrewarditems.txt upload edin
Q'ya basınca görevdeki ödülün reward kısmını değiştirmeniz içinde textdata>textquest_otherstring.txt içerisinde görevin ödül ismini aratın 8th grade Seal of Sun weapon buradanda görev açıklamasını değiştirebilirsiniz