Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü FGW Item problemi

Madie

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba fgwden dusen itemleri moon item olarak duzenlemek istiyorum sqld ve media txt datadan b rare olarak duzenledim questrewardi fakat hala sun olarak gozukuyor bunun cozumunu bilen var mi acaba

1735995329122.png

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Bu sorunu ben de yaşamıştım aslında. RefObjCommon'dan neden değiştirdin ki? Ödül verme kısmından değiştirebilirsin. Bilgisayara geçtiğimde bir tablodan değişiyor o. Ödülleri sana 1 saate kadar söylerim, evde olurum.

Oyla 0
SRO_VT_SHARD>Tables>_Refquestrewarditems FGW TOGUI QUEST ID= 717
08_C_RARE olan KISIMLARI 08_B_RARE olarak değiştirin, dbtomedia refquestrewarditems.txt upload edin

1735997910716.png

Q'ya basınca görevdeki ödülün reward kısmını değiştirmeniz içinde textdata>textquest_otherstring.txt içerisinde görevin ödül ismini aratın 8th grade Seal of Sun weapon buradanda görev açıklamasını değiştirebilirsiniz

1735998032164.png

Oyla 0
Konuda yeterince açıklayıcı mesajlar görüyorum yeterli olduğunu düşünüyorum çözüldü olarak güncelliyorum #

Oyla 0
Geri
Üst Alt