Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FGW taşı oluşturdum fakat ışınlanma yerinde 0 olarak yazıyor tam olarak hangi dosyaya ne tanımlaması yapmam gerekiyor ki 0 yerine istediğim yazı gelsin?
sana da ben diyorum ki Haritanın ismi yok sana nasıl yapacağını anlattım adam harita eklememiş eklediğin harita textleri eksik yada var olan olan bir db de yapmaya çalışıyorusn
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
1--- SRARD>Tables>_RefTeleport burada resimde gösterdiğiniz teleportun kodu olacak AssocRefObjCodeName128 alanı için yeni bir kod oluşturunuz veya mevcut kodu kullanın daha sonra media patch ile upload ediniz
2--- textdata_object.txt dosyasının içerisine yeni oluşturduğunuz AssocRefObjCodeName128 kodunun başına 1 SN_ ekleyin 8 tab bırakın istediğiniz ismi yazın
bu konuyu baz alarak ilerlemiştim bu konuda da oraya ekleme yapmıyordu. FGW'nin başlangıc region x y sinden yola çıkarak _RefTeleport tablosunda bu satırı buldum
texdata da arattığımda ise zaten tanımı yapılmış olarak görüyorum .
aslında her şey doğru gibi başka bir yerde tanım mı mevcut acaba?
FGW iteminin isimlendirmesiyle ilgili sorun yok onlar tamam textuisystem.txt de eksiklik olduğunu bende düşünüyorum referans olduğum konuyada bakarsanız orada Devil's Garden yazısı aslında hiçbir txt dosyasında yok Garden Dungeoun olarak geçiyor fgw ışınlandırmasında Devil's Garden yazıyor.
Dediğiniz gibi refobjitem daki Desc9_128 kolon karşılığında ki kısım textuida zaten eklemiştim fakat herhangi bir şeyi etkilemiyor. Acaba orijinal Kalia's Hideout'un orijinal yazılarında sıkıntı olduğu için olabilir mi?
Benim textuida sadece alttaki kısım var ekstra eklenmesi gereken yer mi mevcut?
1 UIIT_STT_DUNGEON_ARABIA_FIELD_02_BOSS Kalia's Hideout
Çünkü haritaya ışınlandığımda normalde atıyorum Jangana ışınlanınca resimdeki gibi yazı çıkıyor ya o ben fgw ışınlandığımda Kalia's Hideout ile iligli bir yazı bende çıkmıyor.
FGW iteminin isimlendirmesiyle ilgili sorun yok onlar tamam textuisystem.txt de eksiklik olduğunu bende düşünüyorum referans olduğum konuyada bakarsanız orada Devil's Garden yazısı aslında hiçbir txt dosyasında yok Garden Dungeoun olarak geçiyor fgw ışınlandırmasında Devil's Garden yazıyor.
Dediğiniz gibi refobjitem daki Desc9_128 kolon karşılığında ki kısım textuida zaten eklemiştim fakat herhangi bir şeyi etkilemiyor. Acaba orijinal Kalia's Hideout'un orijinal yazılarında sıkıntı olduğu için olabilir mi?
Benim textuida sadece alttaki kısım var ekstra eklenmesi gereken yer mi mevcut?
1 UIIT_STT_DUNGEON_ARABIA_FIELD_02_BOSS Kalia's Hideout
Çünkü haritaya ışınlandığımda normalde atıyorum Jangana ışınlanınca resimdeki gibi yazı çıkıyor ya o ben fgw ışınlandığımda Kalia's Hideout ile iligli bir yazı bende çıkmıyor.
sana da ben diyorum ki Haritanın ismi yok sana nasıl yapacağını anlattım adam harita eklememiş eklediğin harita textleri eksik yada var olan olan bir db de yapmaya çalışıyorusn
o da ekli çok tuhaf ya her şey tamam duruyor ama sonuç yok
Arkadaşlar sorunu çözdüm FGW ile bir bağlantısı yokmuş olayın haritanın ana region idsinin textzonename deki kısmının düzeltilmesi gerekiyormuş. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara tekrardan teşekkür ediyorum sonunda halloldu