Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Fgw unique spawn sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dorth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dorth

.
Türk Lirası
14.00₺
Merhabalar gardenr fgw sistemi ayarladim moblar envyler hepsi spawn oluyor son enyv kestikten sonra boss uniq spawn oldu yazisi cikiyor ama ortada uniq yok nasil cozebilirim yardimlarinizi bekliyorum

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Önce 3 tabloyu silmen gerekli.. Bu konudaki tablo oluşturmayı eklediğinde düzelecek.. Bütün FGW maplerini kontrol etmen gerek.. Yanlış hatırlamıyorsam 110 levelde 1 veya 2 grade'de son gemide 9 ghost gulton çıkıyor. Onu nestte bulup 1 yapmalısınç

Oyla 0
Baskan tablolarda bi bozuklukluk oldugunu dusunmuyorum sistemi yapmadan once hepsi kontrol edilip calisir vaziyete gelmisti ama onu garden uyguladigim zaman boss uniqte problem oluyo yazi cikiyor spawn gerceklesmiyor

Oyla 0
Geri
Üst Alt