Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Files dosyalarını açma konusunda sıkıntı çekiyorum

Türk Lirası
0.00₺
Evet arkadaşlar burdan kullanmak istediğim bir db yi yükledim vsro kurulumdaki gibi tüm adımları yaptım fakat files dosyalarında biri açılıyor diğeri kapanıyor biri exe bulunamadı diyor konuda hakkında yardıma ihtiyacım var

Çözüm
Çözüm
İsme de bakmadım son günlerde karıştırıyorum :)
Bağlanıp soruna baktım. Arkadaş zaten edit öğrenmek için uğraşıyor.. Bu sebeple Clean DB + Eva Files kuruldu ve sorunsuz açıldı.
Muhtemelen filesta sorun vardı DB'yi tanımıyorum bakmadım.
Bilgisayar biraz kastığından dolayı sunucu tavsiye edildi ve kurulum oraya yapıldı.
virus olabilir exe bulunamadı hatası veriyorsa açtıgında temız bir database indirmeni tavsiye ederim

Oyla 0
Çözüm
İsme de bakmadım son günlerde karıştırıyorum :)
Bağlanıp soruna baktım. Arkadaş zaten edit öğrenmek için uğraşıyor.. Bu sebeple Clean DB + Eva Files kuruldu ve sorunsuz açıldı.
Muhtemelen filesta sorun vardı DB'yi tanımıyorum bakmadım.
Bilgisayar biraz kastığından dolayı sunucu tavsiye edildi ve kurulum oraya yapıldı.

Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt