merlin332
.
.
Merhaba SR_PROXY filter ile gelen opcode yakalayıp işlem yaptırıyorum. Yapmak istediğim Opcode byte yakalayıp ona göre işlem yapmak.
Yukarıda bulunan görselde 3501 paketinin içerisinde gelen byte jangan yazısını temsil ediyor ve jangan yazısı textbox içerisine yazılıp gönderildiğinde filter ile işlem yapmak istiyorum. Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum temel mantığı anlamam amaçlı örnek vermek isterseniz şimdiden teşekkürler.
Bu arada benim işlem yaptığım kısım bu
Yukarıda bulunan görselde 3501 paketinin içerisinde gelen byte jangan yazısını temsil ediyor ve jangan yazısı textbox içerisine yazılıp gönderildiğinde filter ile işlem yapmak istiyorum. Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum temel mantığı anlamam amaçlı örnek vermek isterseniz şimdiden teşekkürler.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Gelen değeri string e convert ederek yakalanıyormuş. #ÇözüldüMerhaba SR_PROXY filter ile gelen opcode yakalayıp işlem yaptırıyorum. Yapmak istediğim Opcode byte yakalayıp ona göre işlem yapmak.