Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Forgetten World Teleport taşı sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan r3dbl3nd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba, IronSro v3.2 database üzerine geliştirmekte olduğum bir projem var. Envylerden çıkan forgetten world ışınlanma itemini şehire gidip bastığım zaman hiç bir tepkime olmuyor fgw taşı oluşturulmuyor. Itemleri _RefObjCommon ve _RefObjitem tablolarından clean db ile karşılaştırma sonucunda tamamen aynı olduğunu gördüm. Ayrıca RefTrigger vs tablolarında da bir sorun göremedim.

Sorun nerde olabilir ? Çözümü bilen var mı ? Teşekkür ederim

ins_quest_teleport’un telepordatabuldingte olup olmadıgını kontrol edermisin. sonrada item datada kıyaslama yaparmısın

Oyla 0
Sorun çözüldü diyorsunuz söylemiyorsunuz bu nasıl forumculuktur?

Oyla 0
Merhaba, IronSro v3.2 database üzerine geliştirmekte olduğum bir projem var. Envylerden çıkan forgetten world ışınlanma itemini şehire gidip bastığım zaman hiç bir tepkime olmuyor fgw taşı oluşturulmuyor. Itemleri _RefObjCommon ve _RefObjitem tablolarından clean db ile karşılaştırma sonucunda tamamen aynı olduğunu gördüm. Ayrıca RefTrigger vs tablolarında da bir sorun göremedim.

Sorun nerde olabilir ? Çözümü bilen var mı ? Teşekkür ederim
sorunu bulduysan çözüldü yazıp geçme lütfen sorunun nerde oldugunu da paylaşırsan sevinirim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt