Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru Forum İçerisinde ki Ticaretlerinizde Dolandırılmamak İçin Okuyunuz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sieger

vSRO Developer, PK2 Editor
.
.
Web sitesi
vsroeditor.com
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar,

Son zamanlarda forumda oluşan alış-veriş ve yapılmayan ödemeler ile tarafımıza kişi/kişiler hakkında bir çok şikayet iletildi.

Forum yetkilileri olarak bir konuya açıklık getirmek ve uyarı da bulunmak istiyoruz.

Bizler burada bulunan ticaretleriniz de hiç kimseye "hizmeti sağla ödemesini sonra yapar" tarzında önerilerde bulunmuyoruz ve bunu önermiyoruz.
Bunun için, yapacağınız ticaretler de ödemelerinizi almadan hiç bir şekilde işlem sağlamayın.
Bunu hiç bir şekilde önermiyoruz ve adımızı kullanmalarına izin vermiyoruz.

Eğer ki adımızı kullanıp "ben bunu tanıyorum, falan zamandır forumdayım" diyerek ticaret yapmaya çalışılıyorsa, işlemi gerçekleştirmeden bizlere bildirmeniz rica edilir.

Ödemelerinizi almadan, hiç bir şekilde işlem yapmayınız!
Bu gibi durumlara müsamaha göstermeyiniz ve ivedi şekilde tarafımıza durumu belirtiniz.

Aksi halde oluşacak olan sorun/sorunlardan sorumlu olmayacağımızı bildirmek isteriz.

Saygılarımızla,
Sieger
VSRO.ORG Yönetim Ekibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt