Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Free Unique Live DPS

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba, ücretsiz bir şekilde sadece live unique dps kullanmak istiyorum bu mümkün mü? KGuardda var ama forumda bulunan cracklı KGuardda var mıdır? Yardımlarını bekliyorum.

Merhaba, ücretsiz bir şekilde sadece live unique dps kullanmak istiyorum bu mümkün mü? KGuardda var ama forumda bulunan cracklı KGuardda var mıdır? Yardımlarını bekliyorum.
Orjinal'den Şaşama Derim Zaten Ücretsız Sınırsız Olarak 50 User Kullanabildiğin Bir Sistem Varken Neden Dahda Crack Olarak Kullanmak İstiyorsunuz ki

stfilter kurarsan içinde hepsi var ücretsiz sınırsız kullanıcılı tüm guardlar pahalı çünki onu önerebilirim

tüm guardlar pahalı çünki
kimse senin kara kaşına kara gözüne program yazmıyor. Hadi yazdı diyelim iş onunlada bitmiyor. Onu barındırmanın da bir maliyeti var. Para veremiyorsan o zaman oturup kendin yapacaksın. Beleşe çok alışmışsınız ama o kullandığınız STFilter hiçte masum sayılmaz. İster inanırsın ister inanmazsın güvenli bir yazılım değil ve oyunları ciddi etkileyecek açıkları mevcut.

Geri
Üst Alt