Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü FW manho

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wolwec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Wolwec

ASOIAF
.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar,

FW deyken şu Manho kağıdını kullandığımızda crash oluyor tekrar oyuna girince doğmamış oluyor
Normal Unique'ye dönüştürdüğümüzden kaynaklı galiba bu problem ? Çözümü nedir?

kağıdı bastığın andamı crash oluyor mob çıkacağı zaman mı
mob 'u konsoldan normal dropla spawn oluyorsa sorun scroll'dadır orayı incele

Oyla 0
Manho scroll var ya fw ye girip onu açtığında atıyo oyundan crash oluyor şimdi değerlerini pasifleştirdim akşam test edeceğim

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

crash olduktan sonra gs veya shard herhangi bir hata vermiyorsa bildiğin gibi sorun client ile ilgili
dediğim yöntemi de dene, manhoları konsoldan spawn et hepsi çıkıyorsa direkt olarak scroll'un client değerleri ile db değerlerini karşılaştır
herhangi bir sorun gözükmüyorsa clean db den verileri çekip cliente aktar

bunlar bildiğin çözüm yöntemleri ama düşünmekten kafan karıştıysa hatırlatmak için yazıyorum
bu tür sorunla hiç karşılaşmadım bugüne kadar sürekli clean client kullanıyorum

Oyla 0
Gece eski haline getirmiştim test etme fırsatım olmadı. Bir saate tekrar bakacağım fw saati ayarlayıp aynı şekilde sıkıntı yaparsa dump varsa paylaşacağım.

Oyla 0
Sorun tahmin ettiğim gibiymiş, Uniqueleri normal "fw unique fix" koduyla normal Unique yaptığımızdan kaynaklanıyor.

Sorunun çözümünü de paylaşıyım aynı sıkıntı olanlar hatayı bilsinler.

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Bu kodu okutunuz (Fix koduyla değiştirdiğinizi tekrar eski haline getirmek için yazdım. Bunu okutunca scrollu kullanabilirsiniz FW de)

Oyla 0
Aslında o kod, pasif olan Uniqueleri normal unique gibi saydırıyor. Kodda hata yok ama FW 'de çıkartabildiğimiz Uniquelerin hatasına sebep oluyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt