Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Game server açılmıyor ne yaptıysam olmadı

evags filesi kullanıyon onlar virüslü full C:\Windows\ svchost.exe oluşmuştur tahminen burada jeefo virüsü kaynıyor o files pc formatlayıp temiz bir filesle oynayacaksan oyna bence . virüsün zararı çok sık doğum yapıyor :D o yüzden temiz bi files ve temiz bi windowsla tekrardan başla bu işe harddisk/ ssd boş boş alan kaplar exelerde sıkıntı oyunlarda sıkıntı bugün çalışan exe yarın çalışmaz misal sallıyorum steamdan bi oyun oynuyon 2. gün o oyun çalışmaz onuda bozar

Oyla 0
herkes benim gibi bonkör değil :D

ya alcan ya yardım etcek birini bekleyecen yada bi adet sunucu alıp ordaki virüssüz ise onu yedekleyip süren bittikten sonra o filesi kullancan sürekli o filesi yedekleyip google drive gibi sitelerde saklayacan kendi hesabında lazım olunca kullancan :D pcyi boş yere kastırma

sitede sunucu satan kişiler var onlardan sunucu al orda editini yap

misal aşağıdaki konu güncel sanırsam sürekli yorum yapıyorlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

eğer yukardaki ilgini çekmezse aşağıda satanlarda mevcut gidip 2019 konusuna yazma tabi 2022 tarihli konulara yaz :D
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Oyla 0
Sorun çözüldü teşekkürler.
Cert dosyalarında hata var resimdede acıkca belirtmis gameserver felan sorunun çözüldü ise çözüldü yapabilirsin ve hatayı nerden düzelttiğini yukarıda belirtirsen yapamayan arkadaşlar içinde yardımı dokunur.

Oyla 0
Geri
Üst Alt