Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Game Server Açılmıyor Sebebi Nedir?

Büyük İhtimalle Ya Fiyatlarla Oynassın Yada İtem id lerinde Bir Kaydırma Var Blue Falan Ekleme Denediysen Kaymaya Neden Olmuş Olabilir Diye Düşünüyorum Bakmadan Tam Birşey Diyememde

Oyla 0
RefScrapOfPackageItem kısmında eklediğiniz blue bu iteme göre değil.. yanlış bir blue verilmiş. Tahminim o yönde.

Bu gibi sorunlarda son yaptığınız işlemleri de belirtmeniz sorunun daha kısasa çözülmesini sağlayacaktır.

Oyla 0
RefScrapOfPackageItem kısmında eklediğiniz blue bu iteme göre değil.. yanlış bir blue verilmiş. Tahminim o yönde.

Bu gibi sorunlarda son yaptığınız işlemleri de belirtmeniz sorunun daha kısasa çözülmesini sağlayacaktır.
Npc deki itemlere blue eklemiştim toplu ve itemler 1 level olarak gözüküyordu RefObjCommonda Levellerini Düzeltmiştim Bu Kadar

Oyla 0
Npc deki itemlere blue eklemiştim toplu ve itemler 1 level olarak gözüküyordu RefObjCommonda Levellerini Düzeltmiştim Bu Kadar
Dediğim Gibi Blue Eklerken Veya Bir İşlem Yaparken Bir Tabloda Kayma Olmuş Olabilir Tavsiyem İşlmeme Başlamadan Önce Alınan Bir Yedek Varsa Geri Dönülüp Ordan Tekrardan Dikkatlice Eklenmesidir Gerekiyorsa Blue Ekleme Programı veya Query Kullanıp Sonradan DbtoMedia Yapmanızdır.

Oyla 0
Refscarpofpackageitem data kısmı yanlış
sorun.png
Bu Şekilde Hata Halen Devam Ediyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

sorun2.png
Buda Sun Olanlar

db sorun.png
Buda Sorun

/ Çözüldü