Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Game server kapandı

Türk Lirası
0.00₺
selam beyler shardmanager de bu hatayı alıyorum ardından game server i kapatıyor
Relay SR_PLAYTIME_FOR_METER_RATE_EXP_LIMIT_NOTIFY failed!!

bilginiz varsa vardım ede bilirmisiniz

server.cfg içindeki bu bölümü aşağıda vermiş olduğum gibi düzenle greenbox'u açtığın için bu hatayı alıyorsun.
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
server.cfg içindeki bu bölümü aşağıda vermiş olduğum gibi düzenle greenbox'u açtığın için bu hatayı alıyorsun.
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
server. cfg de içinde ki satırlar aynı bu şekilde ama greenbox konusunda bir bilgim yok nasıl kapatılacağını tarif ederseniz sevinirim

Oyla 0
aynı hatayı bende alıyorum, ama gs kapanmıyor. sadece oyun crash oluyor.. günlerdir hiçbi türlü çözemedim. sorun kesinlikle green booktan kaynaklanıyor ama ne yapsam düzeltemedim, fixleyemedim..

Oyla 0
Temiz bir SR GameServer kullanın green book’u kapatmadan patchleyin. Sadece server.cfg de @iMonarch ın dediği düzeltmeyi yapın sorun olmayacaktır.

Oyla 0
aynı hatayı bende alıyorum, ama gs kapanmıyor. sadece oyun crash oluyor.. günlerdir hiçbi türlü çözemedim. sorun kesinlikle green booktan kaynaklanıyor ama ne yapsam düzeltemedim, fixleyemedim..
BEN HER ŞEYİ DENEDİM ÇÖZÜM BULAMADIM SONRA BİR SİTEDEN GS FİXLEMEYİ ÖĞREDENİM YAPTIM OLDU KONU ÇÖZÜLDÜ

Oyla 0
Geri
Üst Alt