Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Sorum Var GameServer (Invalid CInstanceTrainingCampBuffStatus Ptr) Uyarısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xaint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xaint

Elite
Web sitesi
www.twitch.tv
Türk Lirası
0.00₺
Beyler problem şu fotoğraftaki gibi bu yarı bitmiyor sürekli tekrarlıyor , honor rankla ilgili fakat rankı resetledim buff sayısını 100 playera çektim , SMC'den her 15dkya bir honor rank update veriyorum ama bu uyarıyı anlayamadım bilgisi olan varmı ?
Tablolarda bir problem görünmüyor.

Ekli dosyalar

• gs honor sorunu.png
    gs honor sorunu.png
    43.3 KB · Görüntüleme: 31
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Hocam db yedeğini alarak hocamın verdiği queryi okutun dbnize. Bu query de 2 tane siege fortres ile başlayan hata alabilirsiniz tablo ile alakalı onları gidermeyi bilmiyorsanız hatayı ss atarsınız. Hata almadan ilerlerseniz çözülülüp, çözülmediğini belirterek yeniden konuya dönüş yaparmısınız.

Oyla 0
Karakterleri silmeki hatayı görebilelim veritabanın yedeğini alarak bunu denermisin.
Muhtemelen CreaterID uyuşmazlığından kaynaklanıyor.
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
Geri
Üst Alt