Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Files içerisinde Data eksik olursa ready yapamaz ve olduğu gibi kalır.
Soruna gelirsek, Ref girdilerini yapmaman bu sorunu tetiklemez. Konu ile alakası yok.
Eklemey yaptığın RefObjCommon ve RefObjChar tablolarının ID, Link, Codename, Skill kısımları ile ilgili bir sorunun var.
Hatayı nerde yaptığını bulmak için mobları toplu değil, 3-5 adet olarak, tek tek ekle ve her ekleme sonrası GS'nin sorunsuz açıldığından emin ol.
Ps. Eğer bu işlemler öncesi GS sorunsuz açılıyorsa üstte bahsettiğim yolu izleyebilirsin.
SkyTemple moblarının bazılarında Baghdad Moblarının attack effectleri olduğu için eklemeye çalışıyorum ama yok olmuyor eskileri sildim yenileri ekleyince donuyor GS. Yani refskill kısmında sorun var.