Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Gard Filter

Konu içeriğini gerekli şekilde düzenleyin ve konu açarken içeriklere özen gösterin.
VT linki ekleyin.

Aksi halde konuyu sileceğim.

gardını al yeni bir filter türü heralde
hep amarıganın oyunları bunlar
isminde guard kelimesi geçen guardları 1 rarda toplamış navi filter
jguard v2 websiteden yönetilen yani (site olduğu için çalışmaz)
birde jguard pc limit v2 dlleri var(yine aynı şekilde v2 site proxy tabanlı)

Denemediğiniz bir dosyayı alıp paylaşmaktaki amaç nedir ? Madem bir konu açmak istiyorsun, neden önce detaylıca inceleyip insanlara faydalı olacak bir biçimde yapmıyorsunuz bunu ? Forumlarda bu tarz birçok konu görüyorum, yaptığınız şey sadece konu kirliliği yaratmak !

isminde guard kelimesi geçen guardları 1 rarda toplamış navi filter
jguard v2 websiteden yönetilen yani (site olduğu için çalışmaz)
birde jguard pc limit v2 dlleri var(yine aynı şekilde v2 site proxy tabanlı)
Websitesini kırdım filteride src döküp güncel link paylaşırım yakında

Konu içeriğini gerekli şekilde düzenleyin ve konu açarken içeriklere özen gösterin.
VT linki ekleyin.

Aksi halde konuyu sileceğim.
sen bi yonetici olarak bu sekilde tehdit eder gibi yaklasmaktansa neden daha normal bi dilde "Lütfen görseller ve VT ekleyin " demiyorsun bu kadar zor mu bu yazmak ? @Spare rica ediyorum bu konuda biraz daha özen gösterilsin sonuçta benim dedigim gibi yaklasirsa adam seve seve ekler ama o uslupla yaklasirsa adam kalkip kaldirirsan kaldir diyedebilir burasi yardim destek ve bilgi paylasimi platformu ve herkes insan üst perde yada tehditle konusulması hic hos degil

Geri
Üst Alt