Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

cSRO Çözüldü Gateway server geç açılıyor

Xena

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar gateway ve global manager neden db ile geç bağlantı kurar bilgisi olan var mı ? Global cert olması 1-2 dkyı gateway ise 4-5 dkyı buluyor

bilgisayarında veya portlarda sıkıntı vardır gateway oyun portunu ayarlayan bir manager

Tablolar felan geç açılıyor SQL serverda anlamadım

Tablolar felan geç açılıyor SQL serverda anlamadım
ozamn guzel bır format at duzelır kardesım bnm 4gb laptobumda bıre fısek gıbı acılıyodu belkı vırus fln vardır
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

hallettınmı bro birde sanal makınaya kurup denermisin sorun bılgısayarındamı bakarsın yoksa oyundamı diye

Pc formatladım sql 2019 express kurdum geteway geç cert oluyor ve refskill tablosu gibi tablolar geç açılıyor açılırken kasma yapıyor. PCde 16gb ram var daha önce 2014 kuruluyken böyle sorunlar yoktu.

Pc formatladım sql 2019 express kurdum geteway geç cert oluyor ve refskill tablosu gibi tablolar geç açılıyor açılırken kasma yapıyor. PCde 16gb ram var daha önce 2014 kuruluyken böyle sorunlar yoktu.
birde bir sana bilgisayara kur bakayım kardesim virtualboxa veya ipleri degistir 192.168.1.5 gibi bisi olarak ııs wwwroot dosyalarınada gec baglanıyordu senın sunucun bro

Kurulumda instance olarak SQLEXPRESS bırakmayı denemelisin. Muhtemelen özel instance yapıyorsun. Ek olarak da gereksiz görülen ODBC ayarlarını yapmalısın.

Kurulumda instance olarak SQLEXPRESS bırakmayı denemelisin. Muhtemelen özel instance yapıyorsun. Ek olarak da gereksiz görülen ODBC ayarlarını yapmalısın.
Anladım demek istediğinizi. Mesela DESKTOP-.... gibi kurulum yapıyor yani DESKTOP-...../SQLEXPRESS olarak kurmuyor. Odbc yapılı ama 32bit olarak yapılı. 64 yada 32 farkeder mi ?

Anladım demek istediğinizi. Mesela DESKTOP-.... gibi kurulum yapıyor yani DESKTOP-...../SQLEXPRESS olarak kurmuyor. Odbc yapılı ama 32bit olarak yapılı. 64 yada 32 farkeder mi ?
Odbc fark etmez fakat SQLEXPRESS olarak kurmuyorsa halihazırda o instance kullanımda demektir. Temiz bir kurulum için bütün SQL ile ilişik programları kaldırmalısınız.

Instance SQLEXPRESS olmalı, olmuyorsa bu gecikmeye göz yumulmalı.

Geri
Üst Alt