Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Giriş Ekranı Captcha Sorunu

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba

Bugün localde kurduğum server çalıştı ve oyun giriş ekranı da açıldı fakat id pw girdikten sonra captcha kodunu girince direk oyun kapanıyor. Kod tek haneli yanlış girmek gibi bi şey söz konusu değil. Ayrıca id pw de doğru olduğundan eminim. Server.cfg den captcha kodu ile ilgili işlem de yaptım fakat sonuç aynı. Yardımcı olabilir msiiniz?

Merhaba

Bugün localde kurduğum server çalıştı ve oyun giriş ekranı da açıldı fakat id pw girdikten sonra captcha kodunu girince direk oyun kapanıyor. Kod tek haneli yanlış girmek gibi bi şey söz konusu değil. Ayrıca id pw de doğru olduğundan eminim. Server.cfg den captcha kodu ile ilgili işlem de yaptım fakat sonuç aynı. Yardımcı olabilir msiiniz?
exe dosyaları clean değildir old giriş vardır o yüzden o gelince kapanır no xtrap sro_client.exe kullan

Oyla 0
Tamamen acemi olduğu için bana yardımcı olur musunuz? Sadece sro client.exe değişse yeter mi yoksa db ve client dosyası komple mi değişecek. Hiç bilmiyorum v eöğrenmek için çabalıyorum.

Oyla 0
no xtrap klasörü içindeki sro_client.exe değişseniz yeterli.
Aslında benim sorunum şu aşamada başlıyor sanırım. Serverları çalıştırırken AgentServerNoXtrap olan benim sistemimde açılınca hemen kapanıyor. (Sistem ayarlarından eklememe rağmen) Ben de AgentServer olanı direk çalıştırdım.

.. Ayrıca bende sizin belirttiğiniz gibi No xtrap diye bir klasör de yok.

Oyla 0
şu konuya giriyorsun
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

şunu indiriyorsun

1620633813436.png

içinden 2 tane exe çıkıyor klasöre çıkartınca

1620633843825.png

sen bunlardan sro_client.exe alıp kendi oyun klasörünün içine atıyorsun sonra silkroad.exe' den veya edx loaderden oyuna giriyorsun .

Oyla 0
Sizi de yoruyorum fakat dediğinizi yaptım. Bu hatayı verdi.
şu konuya giriyorsun

şunu indiriyorsun

Ekli dosyayı görüntüle 11538

içinden 2 tane exe çıkıyor klasöre çıkartınca

Ekli dosyayı görüntüle 11539

sen bunlardan sro_client.exe alıp kendi oyun klasörünün içine atıyorsun sonra silkroad.exe' den veya edx loaderden oyuna giriyorsun .

hata.png

Oyla 0
Merhaba S1034 Hatası maplar kapalı olduğu içindir lütfen kapalı maplarinizi "DatabaseAdı>_RefRegionBindAssocServer>Maplari 0 dan 1'e çekiniz"

Edit: Bu konudan verim alabileceğinizi umuyorum (ƧłΞGΞЯ herşeyi açıklamıştır)

Oyla 0
Geri
Üst Alt