Etotio
.
En azından bu şekilde bu mantıkla hareket edebilen sayısı azalıyor ancak hala bile senin de dediğin gibi yıllardır sadece teşekkür postunu bile kopyalayıp yapıştıran insanlar var bu forumda.
Kod bilgimiz olsa yaparız konu sahibine de teşekkür ediyorum bu lafı kime söylüyorsun? 365 - 1453 gün sonra konu içeriğini görürüm demi
Dostum konuyu sadece elite üyelere yada premium yada rütbeli üyelerede paylaşabilirim
Bu durumda zaten elite ve premium üyeler görür diğer türlü 2020 de kayıt olmuş kişiler görür.
2000₺ için durumum yok dersen anlarım kardeşim özelden iletişim bilgisi atarmısın istediğin kod bilgisini atacağım yeterki öğrenmek istediğini o ışığı göreyim sende mesele seninle ilgili değil konuların çalınması beni herkese paylaşım yapma isteğimi alıyor
Öğrenme ışığını görmene gerek yok hocam ama şöyle söyleyeyim; İki aylık ücretsiz birisi vds verdi onu kullanıyorum, kurulum aşamasını öğrenebilmek için sadece kurulum kısmını 6-7 kere kurulum yaptım. Bir çok database indirdim ve restore ederek hepsinin içeriğine bakmaya çalıştım sorunlarla karşılaştım konu açmadan da google 'a vsro xxx yazıyorum ve çözümlerine bakıyorum. Temiz olduğunu düşündüğüm clean bir database üstünde ilk önce mastery/cap düşürdüm, skilleri uplayınca max görünmüyordu onu birden fazla hatalarla hallettim ve bilgilendim, birden fazla npcler üstünde öğrenim kazanmaya çalıştım, reset scrolları ekledim prosedürlerini öğrenmeye çalıştım, clone map ekledim ve onu çeşitlendirmeye çalıştım region konularında bir şeyler öğrenmeye çalıştım, unique editlemeyi öğrendim, 2 farklı clone map ekledim içerisine varsayılan mobları eklemiştim onları editlemeyi öğrendim, drug mantığını öğrendim, premium editlemenin mantığını öğrenmeye çalıştım, yeni teleport noktası oluşturdum ve en zevk aldığım bu olmuştu, survival - muhan vb arenaları ekledim içerisine teleport ekledim ve görünümleri değiştirdim, bazı skilleri editlemeyi öğrendim, yeni petler ekledim, npcdeki itemlere blue ve iç değerleri değiştirdim, kervan geliri üstünde çalıştım, launcher görünüm değiştirdim ve yönlendirmeleri sağladım, boxları ekledim çeşitlendirdim ve düzenledim, magic pop degree kapattım içeriğini değiştirdim, eventlar ekledim, maxiguard - kguard çok kez inceledim başka oyun dosyalarını indirdim onların içerisindeki maxiguard ve kguardları ile zaman geçirdim inceledim chatgpt ile prosedürler yazdırmaya çalışıyordum aklıma gelmeyen daha da vardır.