Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Sohbet Muhabbet Gizli metni görüntülemek için, X gündür kayıttan bu yana geçen gününüzün olması lazım

Etotio

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar bazı konular var ki içeriği görebilmemiz için x gün kayıtlı olmamız gerekmesi gerekiyor tamam olabilir eyvallah ama bazı konular var ki çok abartılı. 365 gün olanı gördüm, 375 gün olanı gördüm, 380 gün olanı gördüm.

ama bu nedir be arkadaş;
1735167878514.png

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Dostum konuyu sadece elite üyelere yada premium yada rütbeli üyelerede paylaşabilirim
Yeni katılmış üyeler forumu kullanıp kaçıyor artık 2020 2021 kayıtlı üyelere paylaşacağım
İstanbul fetih tarihine sahip(kayıtlı gün sayısı) herkes konularımı görebilir
Elite üyelik te çok uygun ve ücretinden daha değerli konular var (eğer yorum atmadan bile erişmek için)

i have an account registered since 2020 . but in 2024 it was locked for spam . just because i thank the topic creators

Bu durumda zaten elite ve premium üyeler görür diğer türlü 2020 de kayıt olmuş kişiler görür.
Yeni katılmış kişiler neden kaçsın oldukça zengin bir forum ve devamlı yeni paylaşımlar yapılıyor, arşivliyorlar diyecek olursanız da bu iş o kadar da kolay değil mesaj gönderebilmek için süre bulunuyor. 2020 - 2021 üyelere paylaşım yapacaksınız bir Moderatör olarak size bunu yakıştıramıyorum yeni üyeleri geçtim 2021 den sonra üyeler benim paylaşımlarımdan faydalanamaz diyorsunuz hangi forumda görülmüş bir içeriği görebilmek için 3 yıl 4 yıl üye olması gerektiren.
2020 ve öncesi kayıt olmuş kullanıcılar görebilir doğru haklısınız.
Elite üyelik sizin için uygun olabilir ama herkes için uygun değil eğer ki uygun olmuş olsa buradaki konularda member rankı yerine Elite rankı görürdünüz şahsen benim için uygun değil bu forumu seviyorum ve oldukça zengin bir forum ama ben elite üyelik satın alamıyorum.

2000₺ için durumum yok dersen anlarım kardeşim özelden iletişim bilgisi atarmısın istediğin kod bilgisini atacağım yeterki öğrenmek istediğini o ışığı göreyim sende mesele seninle ilgili değil konuların çalınması beni herkese paylaşım yapma isteğimi alıyor

Öğrenme ışığını görmene gerek yok hocam ama şöyle söyleyeyim; İki aylık ücretsiz birisi vds verdi onu kullanıyorum, kurulum aşamasını öğrenebilmek için sadece kurulum kısmını 6-7 kere kurulum yaptım. Bir çok database indirdim ve restore ederek hepsinin içeriğine bakmaya çalıştım sorunlarla karşılaştım konu açmadan da google 'a vsro xxx yazıyorum ve çözümlerine bakıyorum. Temiz olduğunu düşündüğüm clean bir database üstünde ilk önce mastery/cap düşürdüm, skilleri uplayınca max görünmüyordu onu birden fazla hatalarla hallettim ve bilgilendim, birden fazla npcler üstünde öğrenim kazanmaya çalıştım, reset scrolları ekledim prosedürlerini öğrenmeye çalıştım, clone map ekledim ve onu çeşitlendirmeye çalıştım region konularında bir şeyler öğrenmeye çalıştım, unique editlemeyi öğrendim, 2 farklı clone map ekledim içerisine varsayılan mobları eklemiştim onları editlemeyi öğrendim, drug mantığını öğrendim, premium editlemenin mantığını öğrenmeye çalıştım, yeni teleport noktası oluşturdum ve en zevk aldığım bu olmuştu, survival - muhan vb arenaları ekledim içerisine teleport ekledim ve görünümleri değiştirdim, bazı skilleri editlemeyi öğrendim, yeni petler ekledim, npcdeki itemlere blue ve iç değerleri değiştirdim, kervan geliri üstünde çalıştım, launcher görünüm değiştirdim ve yönlendirmeleri sağladım, boxları ekledim çeşitlendirdim ve düzenledim, magic pop degree kapattım içeriğini değiştirdim, eventlar ekledim, maxiguard - kguard çok kez inceledim başka oyun dosyalarını indirdim onların içerisindeki maxiguard ve kguardları ile zaman geçirdim inceledim chatgpt ile prosedürler yazdırmaya çalışıyordum aklıma gelmeyen daha da vardır.
Yeni başlayan birisinin bu süreçleri yaparken ki zorluğunu, hatalarını ve tekrar tekrar yeniden düzeltmelerini düşünün ne kadar zorlu süreç olduğunu siz bir işlemi bir saatte yaparsınız ben iki günde üç günde yapabiliyordum. Çok kez 2 - 3 saat uğraşırken işin sonunda hatayla karşılaşıyor tekrar yedekten devam edip ve işin sonunda yine hata ile karşılaştığım oldu kızıp bilgisayarı kapatıp ertesi gün tekrar aynı devam etmeye çalışıyordum yani vazgeçmeden.

Ek : Hem sunucuda hem kendi bilgisayarımda yedekleme yapıyorum şu şekilde;
26.12.2024 Not defteri içeriği örnek veriyorum;
%10 Premium %20 olarak düzenlendi ve ek olarak 5 STR/INT eklendi.
ITEM_MALL_PREMIUM__GOLDTIME_PLUS
// RefObjCommon 34177
// RefObjItem 15213
// RefSkill 5021 - 345
// textdataobject TT_DESC düzenlendi.
+5 Str, Int kalın yazı olarak eklendi.
klasör içerisinde backup - media dosyaları olur. Bir sonra ki işlemde hata yaparsam önce ki yedeğe dönerdim