Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Global manager kapanıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akyl95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

akyl95

.
Türk Lirası
0.00₺
SV herseyi ayarladim en sona geldigimde Global master acilip kapaniyor butun izinleri verdim ama genede acilip kapaniyor saga tikladim windows 2000 yok oteki hersey var

Dep de hala aynı sorunu veriyorsa bi konum var forumda Server programları ip uyarlamak diye onu kullan
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
linkdeki konudan erişebilirisin dene
kullanışı çok basit zaten açıyorsun örnek veriyor MachineManager.exe diye sen GlobalManager.exe yazıyorsun enterliyorsunbi kez sonra ip veriyor örnek sen ip ni yazıyorsun onuda enterliyorsun sonra hal oluyor.

Oyla 0
Server.cfg portunu kontrol et eğer oyun açıkdıktan sonra belli sürede kapanıyorsa exploit yiyorsundur. Guard kullan.

Oyla 0
Database ayarları sıkıntılıysa global manager açılır 10 saniye sonra tekrar kapanır. Ama senin sorunun dep ayarlarından kaynaklanıyor gibi görünüyor.
cmd administrator modunda açın ve aşağıda verdiğim komutu uygulayın. Komutu uyguladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Yine olmazsa özelden teamviwer atın yardımcı olayım.

Bash:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
dün bilgisayara bağlanıp kontrol ettim sr_patch,spoof patch , dep hepsi normal sorunsuz sorun şu ki bilgisayarın yetkisi kısıtlı gene Global Manager sorunsuz açtım ama çok sorun yaşayacağı için kendisine formatlıyıp Administrator kurmasını rica ettim , oda kabul etti .

Oyla 0
Geri
Üst Alt