Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Gm çarlar ile farklı ip den giriş hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kanturaas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba. Forumdaki 1.88 clean db'yi vds'ye yükledim. Her şey tamam fakat kendi bilgisayarımdan ya da başka bir bilgisayardan gm çarı ile oyuna giriş yapmaya çalışınca giriş ekranında kalıyor. Biraz araştırdım crack li gateaway server önermişler fakat onu da kullanınca bu kez server startta sorun yaşıyorum. Privileged a kendi bilgisayarımın ip sini girip tekrar denedim yine giriş yapamadım. Herhangi bir program kullanmadan bunu çözmenin yolu nedir?Privileged a kendi bilgisayarımın ip sini girip tekrar denedim yine giriş yapamadım.

PrivilegedIP'e
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu linke giderek ip adresini alıp ekledikten sonra gateaway servere restart atman gerek yine açılmıyorsa tüm dosyaları kapat tekrar aç.

Oyla 0
Geri
Üst Alt