Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Gm için sec_primary değerini değiştirmek

Xena

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar konuya uygun başlık bulamadım kusura bakmayın. Benim burada merak ettiğim bir konu biraz göz gezdirdim ama bir sonuca varamadım. Normalde gm yetkileri sec_primary ve sec_content kolumlarını 1 yaparak veriyoruz. Normal oyuncu yetkileri ise 3 olarak atanıyor fakat bazı oyunlarda gm char yetkileri 10 olarak verilebiliyor. Bunu nasıl yapabiliriz gerekli tabloları biliyorum fakat anlayamadım neyin nasıl işlenmesi gerektiğini. Bilen arkadaşlar rehber konusu açabilirlerse herkes faydalanabilir.

onuda sql den yapıyorduk fakat bende unuttum kimse cevap vermezse bu konu hakkında biraz kurcalayıp, cözüme kavuştururum seni.

Sro_vt_account dbsinden oluyor tablo adlarını unuttum ama

yetki numarasını değişceksen "1" ise 1 leri istediğin sayı yap kısıtlıcaksan da @newstar ın verdiği tablo zaten

Bu tablo oldukları zaten biliyorum ama aralarındaki bağlantıları çözemedim

Bu tablo oldukları zaten biliyorum ama aralarındaki bağlantıları çözemedim
_SecurityDescription de açıklamalı şekilde tabloda yazıyor nID ile
_SecurityDescriptionGroupAssign n group id yi düzenlemen yeterlidir bağlantı o 2 tabloda nID ler

Geri
Üst Alt